Chosef76 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Ahoj kluci, mám velkou chuť si nechat ušít od některého ze zdejších kožedělných mistrů nějaký festovnější ( výraznější ) řemen na své Explorery. Mám 2 nádherné hnědé řemeny z Shell Cordovanu od Janka: ...a tak přemýšlím o černém bund strapu ze stejného materiálu. Nejsem si úplně jistý, jestli to na těchto Roládách bude vypadat dobře...co myslíte? Nebo nějaký jiný nápad? Prodej tu řešit nechci, vím, že je to blbost a ani nevím jestli je chci prodat
lib Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Ahoj kluci, mám velkou chuť si nechat ušít od některého ze zdejších kožedělných mistrů nějaký festovnější ( výraznější ) řemen na své Explorery. Mám 2 nádherné hnědé řemeny z Shell Cordovanu od Janka: ...a tak přemýšlím o černém bund strapu ze stejného materiálu. Nejsem si úplně jistý, jestli to na těchto Roládách bude vypadat dobře...co myslíte? Nebo nějaký jiný nápad? Prodej tu řešit nechci, vím, že je to blbost a ani nevím jestli je chci prodat Tak si hlavne ujasni, ceho tim chces dosahnout.Jestli je to proto, ze Ti pocitove pripadaji maly, je to jeno prodluzovani agonie a mel bys je co nejrychleji strelit.Jestli ma bund strap nejakou vyhodu, jsem jedno velky ucho. Zadnou jsem totiz zatim jeste nenasel. A to jsem se snazil, fakt.
IzTaPa Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 na 1016tkach by to mohlo vypadat docela pekne - puvodni tisteny cifr bez zlatych indexu s peknou patinou... ale na 14270tkach, ktere maji bile indexy ohranicene zlatem se podle me moc nehodi. mozna bych zkusil NATO z konske riti, ten by jim mohl dobre sedet...
Chosef76 Odesláno 23. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 lib: nejsou malý....to je OT ;-) . Jde o to, že se mi líbí bund, plánuju ho i na nodate Igeny, ale nevím, jestli ho nechat vyrobit na expy...Výhody kůže znám, mám ji rád a proto mám většinou hodinky, kterým kůže sluší.
Chosef76 Odesláno 23. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Iztapa: jj..1016 bych si nechal líbit, ale tak nějak ty ceny jsou mimo můj záběr...
CEGY Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Nejak tomu nerozumim, mas je v prodejnim i vymennym vlakne a resis remen?
Návštěvník Alda Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Bund strap za me ne. Zkusil bych nejaky kvalitni perlon strap. Neco podobneho jako ma nomos ahoi. Ten k nim pujde.
Chosef76 Odesláno 23. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 CEGY: to neřeš, já tomu taky nerozumím. Alda: jasný, ten jim sedne dobře. Nechal jsem si poslat z US nylonový strap NOS ze 60.let, je parádní, nejlepší co jsem viděl... Hm, na řemeny máš dobrý oko, takže bund ne...:-/
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.