Arthur N. Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 ten světlej cifr je dělá větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Moc pěkný ciferník. A ručky a vůbec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 krasny a neprehlednutelny hodinky. hned bych jim dal peknej cernej UN kaucuk:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Gratulace, koupil jsem si je na chvíli a mám je už dva roky :-) jen tak neomrzí a k tomu super přesnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Kaučuk mi nepasuje na ruku. Mám je rád takhle na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victimus Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Pěkné hodinky, pěkná fota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Krásný a zatím nedostižitelný kus hodinářského umění.-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se