Tesi Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o zhodnocení strojku do hodinek. Prodejce udává, že se jedná o strojek Miyota Citizen 2035, nechal jsem si zaslat obrázky strojku, nicméně z toho nejsem moc moudrý. Dokážete mi prosím poradit, jestli se jedná opravdu o tento strojek, nebo nějakou kopii? Jsem v této oblasti prozatím méně zdatný, proto se táži Vás. Děkuji mnohokrát. http://s17.postimg.org/wysjpf773/miyota_citizen2.jpg http://s30.postimg.org/r0ihjmx1d/miyota.jpg
People Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Odhadujem, ze to stoji do 10 dolarov aj s postou. Tak by som to neriesil.
Tesi Odesláno 24. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Jasně, spíš mi jde o to, aby to nepřestalo fungovat hned po týdnu. Nemáte s tímto strojkem zkušenosti? Děkuji.
USER47 Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 (upraveno) Normální levnej quartz od miyoty. O funkčnost bych se vůbec nebál. Pokud je ten strojek nacpanej v nějakým čínským šmuku, tak to pravděpodobně bude ta nejspolehlivější část celejch hodinek:). Upraveno 24. dubna 2014 uživatelem USER47
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Ahoj, dle mého se jedná opravdu o typ strojku, který tam máš uveden (Miyota), stejný strojek mám v hodinkách zn.Secco ( ověřil jsem rozebráním svých hodinek a porovnáním strojku a obrázků,co jsi vložil v odkazech ) a hodinky šlapou docela slušně ( teď jdou i po 3 letech vytažené korunky- šetření baterie ))))- ). Strojku bych se tedy asi nebál ( je tu i ta možnost, že můj strojek se nějaká srágora :-))). Jak píšou kolegové, obava o strojek by měla být až poslední starost, v této cenové hladině.
Tesi Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) Děkuji Vám mnohokrát! Docela potěšující zpráva. Trochu mne zmátlo právě to, že strojek na obrázku nebyl nikde "obrandován". Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem Tesi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se