Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asi všemi již zkouknuté v prodejním vlákně, dostaly se mi tyto krásky do ruky, tak jsem je dneska při výletě blejsknul. Ten modrý cifr jim sluší. O to víc mě mrzí, že po návratu od hodináře mi je tento odborník vrátil se zasviněnými indexy po obvodu, nejvíc je to vidět na 3,6,9 a uštípnutém růžku troj§helníku na 12, nejradší bych ho zaškrtil, ale co už...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Díky. Je to místní hodinář, město Ostrov nad Ohří, takže recenze bude asi zbytečná. Já to k němu dal neb jsem předpokládal jednoduchost toho úkonu. Strojek měl v pouzdře vůli a pod sklem bylo hodně bordelu. Takže tak.

Posted

Krásny model. Fotky rovnako. S tým hodinárom to zamrzí, človek si toho hneď nevšimne...nešlo by to prečistiť? Teda predpokladám už u iného hodinára. 

Tahle lumi od Fortisu bude počítám pěkně háklivá, takže ještě se v ní hrabat dál by nemuselo přinést ovoce :), leda by to už někdo měl vyzkoušené...

Posted

Ach áno, čo to píšem, zabudol som, samozrejme je tam trítium. Pardon :)  Už sa to tu kdesi o osvitoch písalo, do akej miery sú v hodinkách škodlivé pri servisovaní, ale radšej na to nesiahať. 

Posted

Tak tak, co je na indexech spackané už je nevratné, leda snad u Fortisu ve fabrice.

Ještě jedna dnešní z hladiny rybníka.

• 1 month later...
Posted

Prosím zdejší znalce na těchto je datum a den bílý, ale jak hledám všude jinde jsou jen s černým podkladem datum a den. Dělal Fortis i tyto bílé nebo si to někdo nechal předělat. Foto s černou přiloženo, vypůjčeno z netu. Předem díky za info.

Posted

OMYLEM JSEM VLOŽIL OHROMNÉ FOTO. TADY UŽ MENŠÍ :)