Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Nedostanu se na Tvé stránky a odznáček bych chtěl, už mám bann ;) ?

nemáš, tak se pokus ještě jednou a musiš se zaregistrovat, sry je to nejjednodušší pro celou další administraci :)

Návštěvník Snow
Odesláno
nemáš, tak se pokus ještě jednou a musiš se zaregistrovat, sry je to nejjednodušší pro celou další administraci :)

Díky a doufám, že se už nezlobíš kvůli mým galerií.

S.

Odesláno

Včera před osmou ráno jsem na schodech na Míráku proběhnul kolem někoho s leteckýma primkama v nerezu.

A dneska jsem nahoře na tramvajové zastávce viděl čističe oken s Breitlingama (Navitimery, asi fake) :thumbsup_anim:

Odesláno
proč, víš kolik má čistič peněz :smile_anim:

Viktor Čistič? Nehledá parťáka? Midloch mě nakazil a tak bych potřeboval "zarobit love" :gun_bandana:

PAX :lol2:

Odesláno (upraveno)

sranda je, jak lidi hodnotí ostatní, provozuju pár prodejen a často tam pracuju, takže jsem třeba za prodavače, nedávno jsem obsluhoval zákazníka, radil mu a pak vystavoval účet, vše proběhlo a pán ( na ruce měl Rado ) mě říká, ty vaše fejky

Seamaster jsou k nerozeznání od originálu, jen jsem se usmál a nekomentoval :notworthy:

Upraveno uživatelem gas
Návštěvník Kamil
Odesláno
sranda je, jak lidi hodnotí ostatní, provozuju pár prodejen a často tam pracuju, takže jsem třeba za prodavače, nedávno jsem obsluhoval zákazníka, radil mu a pak vystavoval účet, vše proběhlo a pán ( na ruce měl Rado ) mě říká, ty vaše fejky

Seamaster jsou k nerozeznání od originálu, jen jsem se usmál a nekomentoval :notworthy:

:D :D :D

Nebyl to nekdo z Chronomagu?

Odesláno

Tyhle skutečně byly od originálu k rozeznání. Nebo to byl hodně bohatý čistič a moc mu na nich nezáleželo...

Návštěvník Kamil
Odesláno
Tyhle skutečně byly od originálu k rozeznání. Nebo to byl hodně bohatý čistič a moc mu na nich nezáleželo...

Ty jsi nejak nepochopil, o cem je rec. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...