spiderer Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 hciq - objednavka potvrzena podruhe
hciq Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 Nedostanu se na Tvé stránky a odznáček bych chtěl, už mám bann ? nemáš, tak se pokus ještě jednou a musiš se zaregistrovat, sry je to nejjednodušší pro celou další administraci
Návštěvník Snow Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 nemáš, tak se pokus ještě jednou a musiš se zaregistrovat, sry je to nejjednodušší pro celou další administraci Díky a doufám, že se už nezlobíš kvůli mým galerií. S.
kober Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Včera před osmou ráno jsem na schodech na Míráku proběhnul kolem někoho s leteckýma primkama v nerezu. A dneska jsem nahoře na tramvajové zastávce viděl čističe oken s Breitlingama (Navitimery, asi fake)
gas Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 A dneska jsem nahoře na tramvajové zastávce viděl čističe oken s Breitlingama (Navitimery, asi fake) proč, víš kolik má čistič peněz
X-Bob Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 proč, víš kolik má čistič peněz Viktor Čistič? Nehledá parťáka? Midloch mě nakazil a tak bych potřeboval "zarobit love" PAX
kober Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 proč, víš kolik má čistič peněz Čistič kanálů určitě ale čistič oken? Navíc VYPADALY jako fake
gas Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 (upraveno) sranda je, jak lidi hodnotí ostatní, provozuju pár prodejen a často tam pracuju, takže jsem třeba za prodavače, nedávno jsem obsluhoval zákazníka, radil mu a pak vystavoval účet, vše proběhlo a pán ( na ruce měl Rado ) mě říká, ty vaše fejky Seamaster jsou k nerozeznání od originálu, jen jsem se usmál a nekomentoval Upraveno 12. června 2007 uživatelem gas
Návštěvník Kamil Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 sranda je, jak lidi hodnotí ostatní, provozuju pár prodejen a často tam pracuju, takže jsem třeba za prodavače, nedávno jsem obsluhoval zákazníka, radil mu a pak vystavoval účet, vše proběhlo a pán ( na ruce měl Rado ) mě říká, ty vaše fejky Seamaster jsou k nerozeznání od originálu, jen jsem se usmál a nekomentoval :D Nebyl to nekdo z Chronomagu?
kober Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 sranda je, jak lidi hodnotí ostatní, provozuju pár prodejen a často tam pracuju, takže jsem třeba za prodavače, nedávno jsem obsluhoval zákazníka, radil mu a pak vystavoval účet, vše proběhlo a pán ( na ruce měl Rado ) mě říká, ty vaše fejky Seamaster jsou k nerozeznání od originálu, jen jsem se usmál a nekomentoval Tyhle skutečně byly od originálu k rozeznání. Nebo to byl hodně bohatý čistič a moc mu na nich nezáleželo...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Tyhle skutečně byly od originálu k rozeznání. Nebo to byl hodně bohatý čistič a moc mu na nich nezáleželo... Ty jsi nejak nepochopil, o cem je rec.
gas Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Kamil: tak snad by většina místních " úchylů " na hodinky poznala origo ( teda doufám ) Kober: je to tak, nepochopil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se