mlsoun1 Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Roků?To snad né. Škoda,že nás není více.
Liqid Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Mně se ten nápad líbí moc, ale je to asi moc velký projekt, tak je málo zájemců. Co třeba zkusit něco menšího. Napadl mě udělat z té damaškové oceli cifr pro nějaké třeba Seiko 5 + rytinu na dýnko. Ještě mě napadl k tomu rotor, ale nevím zda by to bylo technologicky možné.
mlsoun1 Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Nebránil bych se tomuto nápadu.Tedy alespoň co se týká ciferníku.Ale pouzdro za Seiko 5,to by nebylo ono.Mě se líbí to specifické pouzdro od Lum-Tecu.Je takové robustní,žadná tuctovina.To už by tedy stálo za úvahu,ocelové pouzdro typu V1 a ciferník z damašku a k tomu nějaké zajímavé ručky,např. jako má Fortis B-42.Robustnější-hodinová,třeba lesklá černá a ve špičce silná vrstva lumi.
Vit Odesláno 29. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Jste si jistí, že je reálné vyrobit damaškový číselník tak tenký a rovný (nepokroucený), jak je ten původní?(tzn. že by tam šel zaměnit?)
Liqid Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Já nejsem technickej typ, takže vůbec nevím co je s tímto materiálem možné. Jen jsem to viděl na hodinkách a líbilo se mi to, tak jsem to nadhodil.
mlsoun1 Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Zeptám se uměleckého kováře,který mi vyrábí nůž z tohoto moteriálu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se