spineshank Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Dovolim si otevrit tohle stare vlakno protoze jsem nasel neco co me prekvapilo. RolexSeikoOmegalike hybrid. Nejsem si vedom , ze by seiko neco takoveho vyrabelo - pevne v to verim. Co si o tom myslite? ZDROJ já si myslím že to bude nějaká fuze těchto firem a toto je jejich první prototyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 já si myslím že to bude nějaká fuze těchto firem a toto je jejich první prototyp jeste mohli pribrat Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 já především nerozumím tomu, kdo si tohle kupuje... nebo kdo si kupuje repilky Tissotů, Certin atd... já chtít repliky, koupím IWC nebo Pateky, ať to stojí za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 No jistě! Když repliku tak jen haute horlogerie, žádné šméčko...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Pozrite sa na to z druhej strany - naco si kupovat troje hodinky, tieto su 3 v 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2011 Pozrite sa na to z druhej strany - naco si kupovat troje hodinky, tieto su 3 v 1 jo, a stejně hnusný jako to kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se