Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

to WatchFan1

Nenech se otravit.smile.gif Nevidim 5960, jeste na ne nedoslo? A co rikas na 5980 (ty se mi libi jeste vic)?

Safi, do Prahy naplanovane este nemam ale ked pojdem tak sa isto chcem stretnut s Vami z Chronomag clenmi !!

Kamil,

5960P su stale pre mna mrkva na konci palice.

Som na 6 potrvdenuch cakacich listinach. "Vraj" - koncom tohto roku by jedny mali

klapnut u Patek dealera severne od Londyna. Takze po ne poletim ked pridu. Ked som bol v Zeneve minuly mesiac

tak som sa zastavil v Patek Boutique. Momentalne je cakacka na 5960 3 roky a oni

uz ani nezarucuju ze budu dorucene (takze za 3-4 roky budu asi 'discontinued')

Som na cakacke aj na 5980 a 5712/1A ale to len na to aby som ich predal.

Nautilus styl su OK ale nie celkom moj styl (prilis 70-te roky design)

Ale su VELMI poplarne a momentalne sa predavaju $10 - $15 K nad cenu - takze sa to oplati a pomoze mi

splatit cast mojich 5960 ked ich obidvoje predam ;-)

Ak vsetko pojde podla planu tak za 2 roky budu moje 5960P zdarma ked predam postupne

tych dalsich 5 a tiez 5980 a 5712.

Uprimne - inac by som nemohol v hlave stravit dat tolko vela $$ za jedny hodinky ake su 5960.

Ako bolo na Baselworld?

Mike Margolis z Hublot (ten co nam zohnal zdarma vstupenky) spomenul na Vas a tiez na Plzenske

Pivo co ste im doniesly ;-)

Prisiel aj do NY na nas meeting (druhy obrazok, modra kosela, prvy z lava) na nas meeting a doniesol uzasny

plny kufor Hublot hodinek.

Viac obrazkov na tomto URL - (NYC GTG od Harryho z UK - sroll 1/2 dole vidiet super BALL and HUblot hodinky)):

http://forums.timezone.com/index.php?t=msg...107#msg_2803451

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ako bolo na Baselworld?

Mike Margolis z Hublot (ten co nam zohnal zdarma vstupenky) spomenul na Vas a tiez na Plzenske Pivo co ste im doniesly ;-)

Prisiel a do NY na nas meeting (druhy obrazok, modra kosela, prvy z lava) na nas meeting a doniesol uzasny

plny kufor Hublot hodinek.

Baselworld byl v pohode, precti si clanek na Chronomagu, jeste jednou diky za listky. Mika M. jsem uz poznal na fotkach na TZ, kde jsem prohlizel tvuj clanek.smile.gif Ja osobne bych radeji ten druhy kufrik s Ball hodinkami.wink.gif Asi budou muj pristi nakup, rozmyslim mezi Engineer Hydrocarbon Magnate nebo Trainmaster Power Glow.

Kolik bude cena tech Patek 5960, kdyz na ne pockas u nejakeho dealera?

Odesláno

Za toho pitomce se ti WatchFane omlouvám, nebylo to myšleno tak zle, jak sis to vyložil. Jinak si dál myslím, žes tady toho o hodinkách nikdy moc neřekl a že tebou prezentované hromadné ukazování hodinek je spíš buranov než nějaká krása. Milis.

Milis,

Tvoje ospravedlnenie s radostou prijmam.

Viem ze veci niekdy cez klavesnicu vipadnu inac ako boli povodne mienene.

Sme chalpi.....zabudnime na to a pozerajme sa dopredu.

BTW, s tvojim nazorom ze moje "prezentované hromadné ukazování hodinek je spíš buranov než nějaká krása"...s respektom

nesuhlasim ;-)........moje ciele preco to robim su asi uplne ine nez ake si ty myslis (alebo aj dalsi ini) ze mam....to je ale so

mnou OK.

Milos

Odesláno

Ja osobne bych radeji ten druhy kufrik s Ball hodinkami.wink.gif Asi budou muj pristi nakup,

rozmyslim mezi Engineer Hydrocarbon Magnate nebo Trainmaster Power Glow.

Kolik bude cena tech Patek 5960, kdyz na ne pockas u nejakeho dealera?

Ball:

Mne sa zas velmi pacia BALL Fireman 40mm.

user posted image

Tie 'tritum tubes" su uplne bomba na Ball hodinkach !!

Na Fireman maju 3 farby (rozdielne farby vidiet LEN za tmy. Rucicky su zelene, hodiny

su modre a 12 je oranzove. Zda sa to blaznive ale je to fajn - kedze efekt vidiet len za tmy.

Ked sme boli v NY tak som sa borcov z BALL opytal, ze ci ich mozem kupit rovno od nich

alebo musim ist cez dealera a aka by bola cena. Bez mojeho vedomia zavolali prezidentovi

BALL WATCH USA a za 15 minut mi povedali, ze su moje - zadarmo !

Tak to som zostal trosku obareny a dakujuc som odmietol.

Ver mi - VELMI rad by som ich zobral zadarmo, ale bolo mi to blbe lebo to skoro

mohlo vypadat ze som sa na to opytal len preto - aby mi ich 'dali'.

Este si to rozmyslim ale asi ich od nich 'kupim' za ich 'cost'.

BTW, vcera som si vimenil e-mail s prezidentom BALL WATCH USA.

V nasledujucih par dnoch mi povie ze ake ceny daruju pre Chronomag.

(Len ak je to s vami OK)

Samozrejme, ze je to pre nich marketing ale oni su naozaj velky podporcovia

zberatelskych a internetovych 'communities'.

Chcem ich prehovorit aby darovali nejake suveniry: (tricko, ciapka, plecniak a pod).

Mohli by sme tu mat len tak pre zabavu amatersku foto sutaz.

Napriklad: "Zaujimavy 'wrist-shot"

Neslo by vobec o znacku hodiniek - ale hlavne o umelecke, zabavne a kreativne prevedenie fotky.

Pokusim za zohnat apon 3 veci - a budeme mat 1.2 a 3. miesto.

Je to OK a v ramci pravidel Chronomag ?

Patek 5960:

user posted image

Cena bola $57,400 ale vo FEB 2007 stupla na $63,500.

Teraz uz NIKTO zlavu na ne neda - lebo vedia ake su 'hot'.

Predavaju sa ale momentalne na volnom trhu od $74 - $78K.

Ked ich Patek prestane vyrabat (asi za 3-4 roky) odhaduje sa ze

'market value' bude cez $100,000 - lebo to bol ich prvy automaticky chronograph

v historii firmy za 170 rokov.

Mne sa vsak podarilo dojednat 3 zlavy a mam 'kontrakt' na (10%, 15% a 16% zlavu)

a dalsie 3 budem mat za plnu cenu. Takisto mam zarucene jedny 5980 a 5712 ktore tiez asi predam.

Aj ked to potrva aj 2-3 roky, eventualne vsetkych 8 kusov dostanem a ked to zratas tak uvidis ze

nielenze budem mat moje 5960 zadarmo, este mi to kapne nejake pekne dukaty

do kapsy aby bolo na chleba a na banany ;-)

Podobnou metodou som zakupil aj niekolko dalsich hodiniek co mam momentalne vo svojej zbierke.

Dva priklady:

Napr. za posledne 2 roky som kupil a predal 7 SS Rolex Daytona, 1 su moje navzdy a tych 6 co som predal

uz davno zaplatili za tie co som si nechal. Trvalo mi od 2000 do 2005 - 5 rokov !! - kym som konecne dostal prve.

Potom som isiel na to tvrdo a vsade kde som bol na cakacke som ponukol predavacom nejaky 'cash bonus',

lebo som zistil ako veci behali (ako som vravel - cakal som 5 rokov na prve) . Potom akoby zazrakom - zacal

zvonit telefon a vsetci kde som bol na cakacke mi zavolali do 2 rokov ;-)

Podobne je to s mojimi Patek 5135.

Tie su $34,500 ale ja mam 'v nich' len asi $14K - ked zratam moju zlavu a zisk z hodiniek ktore som

predal z mojej zbierky aby som ich kupil.

Takze teraz uz viete, .....nevyhral som lotto a ani nie som NHL hokejista :-)

Spolu so zaciatocnou tvrdou robotou, trochu stastia a setrenia - pomaly, postupne a trpezlivo kupujem a predavam

hodinky a gradualne si zveladujem svoju vlastnu zbierku hodiniek ktore uz nebudu na predaj a zostanu

so mnou dlhe roky, az do staroby. (.....take akesi dochodkove sporenie...LOL !!! :-)

Takze uz cakam kedy ma tu teraz niekto nazve 'spekulant, makleer alebo dealer'.......:-)

Kamil, daj mi vediet co si myslis o tej amaterskej foto sutazi za BALL ceny.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Kamil, daj mi vediet co si myslis o tej amaterskej foto sutazi za BALL ceny.

Pisu ti mail.

Odesláno

to WatchFan1..

Keep up good work and keep bringing cool pics from all over Your watch meetings...and watches...I myself have brought passion and love of watch collecting from US...I have spent 7 wonderfull years over there and I know excatly how you feel about being attacked as you were...I´m not collecting rolexes or PP but still...passion is there...Some people here have not grown of envicious ways of thinking even after 18 years of iron curtain fell down....Collectors here collect seikos or other brands and You just happened to collect the most sought models after...That has to bring some envicious behaviour...Nobody pays attention how You must have been working hard first years before first PP came along.....And the guy has already apologized....Did not mean any harm....As I said please keep us updated...Thanks

P.S.

this should probably be moved to english,,vlakno,,but anyway I´ve had few and felt like writting in english...

Odesláno

to watchfan1: i ty jeden svetlonosi! :-) pekne skadlis a vetras toto forum.diky za tve prispevky! ...to by asi nebyl maly cesky rybnik,kdyby se tu a tam neobjevila nejaka lekla ryba.......ale to by nas nemelo rozhazet. be strong!

Odesláno

Podle fotek je jasné, že jste se dobře pobavili a to je při takto orientovaných setkáních jistota. Mně už se do jiných ani nechce (hodinky, spolužáci, fotoamatéři, betonáři ... a stačí).

Jen technickou otázku: Troufnete si tam pít alkohol? Představa, že bych si do hodinek za 100 000 $ na kajmanovi nalil celé deci červeného, jak se mně to stalo nešťastnou náhodou (střízlivý) minulý týden na srazu spolužáků ... to by museli volat rychlou!

Jo a Basel byl krásný, dík za lístek. Jen kolem poledne jsem z tolika hodinek dostal něco jak horečku, v životě jsem jich neviděl tolik pohromadě. Bylo to na zbláznění!

Ale jel bych zas a pak hned do Ženevy!

Odesláno

Troufnete si tam pít alkohol? Představa, že bych si do hodinek za 100 000 $ na kajmanovi nalil celé deci červeného, jak se mně to stalo nešťastnou náhodou (střízlivý) minulý týden na srazu spolužáků ...

Alkohol v malých dávkách neškodí v jakémkoli množství.

Spolužáci museli čumět, když vlastníš hodinky za 2 mega, leješ do nich víno a ještě za střízliva. Tuhle diagnozu jsem tady ještě neidentifikoval. laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Odesláno

Troufnete si tam pít alkohol? Představa, že bych si do hodinek za 100 000 $ na kajmanovi nalil celé deci červeného, jak se mně to stalo nešťastnou náhodou (střízlivý) minulý týden na srazu spolužáků ...

Spolužáci museli čumět, když vlastníš hodinky za 2 mega, leješ do nich víno a ještě za střízliva. Tuhle diagnozu jsem tady ještě neidentifikoval. laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Jé, nedokončil jsem myšlenku, ty moje byly jen za 2,4% v příkladu uvedené hodnoty Pateků!!! Díky za upozornění, to bych tady už asi mezi vámi nebyl! smile.gif

Odesláno

Jé, nedokončil jsem myšlenku, ty moje byly jen za 2,4% v příkladu uvedené hodnoty Pateků!!! Díky za upozornění, to bych tady už asi mezi vámi nebyl! smile.gif

Proč bys tu nebyl, v pondělí jedu do Brna určitě bych se zastavil, Pateky desifikovaný červeným vínem jsem ještě neviděl. smile.gif

Odesláno

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Jen technickou otázku: Troufnete si tam pít alkohol? Představa, že bych si do hodinek ......

Jo a Basel byl krásný, dík za lístek. Jen kolem poledne jsem z tolika hodinek dostal něco jak horečku, ........Ale jel bych zas a pak hned do Ženevy!

To je celkom humorne ze si to spomenul. Meeting som zorganizoval tak, ze za rovake vstupne, pocas 5 hodin mohli vsetci jest a pit (vratane akehokolvek alkoholu) kolko vladali - cudoval by si sa. ale nikto nebol opity......ak ked zabavy bolo dost ;-)

Na obrazkoch hore mozes vidiet mojho kamarata Charlsa z Londyna kroremu hodili

do stamprdle $40,000 Platinove Rolex Day-Date.....a to len preto, lebo nazov cifernika na jeho hodinkach je "Glacier Blue"

a niekomu sa zdalo ze farba stamprdle pasovala a dobre by to vyzeralo...

Inac keby sa veci naozaj zvrhli pod vplyvom chlastu, (alebo nikoto by chcel nasu stravku prepadnut), tak sme tam mali pre istotu ozbrojeneho clena NYPD.

Ked sa este raz pozres na ten stol - tak je tam hodiniek skoro za $1 mil. ..takze ten policista na takychto stretavkach je vzdy pritomny). Koli bezpecnosti miesto stretnutia nebolo nikdy vyhlasene verejne - na forum. Dostali ho cez e-mail len ti, co sa registrovali.

Co sa tyka Basel......to bol tiez moj prvy krat a asi po 3-4 hodinach som bol z hodiniek uplne ohureny a doslova 'znecitliveny' ;-)

Zeneva bol ale super zazitok. Asi lepsi ako Basel. Krasne mesto, Patek muzeum, uzasne obchody s hodinkami...

.

Minule som tu ukazal zopar obrazkov.

Tu su vsetky na jednom URL:

http://www.mkmotorsport.com/watches_GTG2.htm

BASEL (sorry vacsinou len Patek obrazky):

http://www.mkmotorsport.com/watches_Basel07.htm

.

.

.

Odesláno

to WatchFan1:

psal jsem ti mail, dostal jsi ho?

user posted image

Prepac, ano...ale nasiel som ho len teraz, lebo bol v "Bulk Mail".

Odpisem za chvilu, lebo za par minut je na telke start INDY 500

a ja som okrem do hodiniek tak 'trochu' aj cvok to aut ;-)

Odesláno

Ale jel bych zas a pak hned do Ženevy!

Taky si říkám...laugh.gif

Tak je to jasný, už známe termín? Četl jsi WatchFan1? Je třeba zájezd prodloužit!

Odesláno

:To jste pili Okenu? Že se nestydíte! smile.gif

To vies, vsetky prachy minieme na hodinky, tak nam zostane len na okenu a doma paleny chlast ;-))

Odesláno

:To jste pili Okenu? Že se nestydíte! smile.gif

To vies, vsetky prachy minieme na hodinky, tak nam zostane len na okenu a doma paleny chlast ;-))

Měl jsem strach, že už nebudeš vědět, co je Okena. Mile jsi mě překvapil! smile.gif

Odesláno

Hezké WatchFane, děkuji za fotky a zajímavý text kolem.

Hodinky vám nezávidím. Závidím vám ale, že se dokážete sejít bez ohledu na vzdálenost a tak krásně si zorganizovat meeting. To by bylo fajn i v ČR.

A na Milise se nezlob. Toto fórum je otevřeno i podivínským názorům wink.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...