tirak1 Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, zda by mi někdo z vás nemohl poradit ohledně těchto hodinek. Jedná se o oboustranné hodinky, z jedné strany jsou černé a z druhé bílé. Z té černé strany mají velkou hodinovou a minutovou ručičku, vteřinovka je v malé ciferníčku ve spodní části na pozici šest. Z bílé strany mají jen hodinovku a minutovku a na pozici trojky mají kolečko s nepokojem. Nápisy jsou VACHERON CONSTANTIN, GENEVE, AUTOMATIC a SWISS MADE. Jdou na nich nastavit dva rozdílné časy, pro spodní a horní ciferník. Zajímalo by mě, o jaký se jedná typ, na netu jsem je nikde nenašel, případně bych uvítal jakoukoli informaci o nich. V případě potřeby mohu zaslat fota. Díky moc za odpovědi Pavel
Návštěvník tolja Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Zkus sem nahrát fotky http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=3979 Hodinky jak je popisuješ znám od Jaeger Le Coultre, model Reverso
vlasta66 Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Něco takového se prodávalo na AUKRU za cenu kolem 2500kč a jestli to jsou hodinky o kterých píšeš tak to budou asi faky.
tirak1 Odesláno 27. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Moc tomu nerozumím, ale nezdá se mi, že by někdo vyrobil oboustranné hodinky, které nikdo nedělá a fláknul na to logo známé firmy. Asi by to mělo mít nějaký základ, podle čeho to okopírovali. Bohužel se mi zatím nepodařilo sem nehrát obrázky, ale budu to zkoušet dál. Jinak na reakci s odbázkem, nejsou to ony, jsou kulaté. Díky všem Pavel
tirak1 Odesláno 27. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Tak snad se mi sem povedou ty fotky dát . . . Je to nějak nad mé chápání, ale už jsem našel návod. Pokud by to nebyly originály, podle prvotních reakcí, bude to asi kopie něčeho, nevíte náhodou čeho ? Nezdá se mi, že by si někdo vymyslel hodinky, zvláště oboustranné a pak na to fláknul logo známé firmy . . . Díky za odpovědi i za názory. Pavel
spiderer Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 tirak1 - chces vlozit fotky z netu nebo je mas nekde doma na disku? Pokud z netu tak staci dat [ img ]odkaz na obrazek[ /img ] - u hranatych zavorek bez mezer, pripadne je posli YPOvi nebo me a hodime to sem
tirak1 Odesláno 27. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Tak se mi konečně povedlo sem dostat ty obrázky. Pokud by někdo, jako že doufám, že je vás tu dost je mohl nějak komentovat, tak děkuju předem fšem. Pavel
farářskej Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Osobně si myslím, že je to fake - strašlivě modrý ručičky (ten jejich tvar se mi na VC taky moc nezdá), divný zdobení ciferníku, ale hlavně nezdobenej a poměrně hnusně šedivej průhled na odvrácenou stranu setrvačky nebo co to tam je...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 to tirak1: Kolik ta napodobenina stála? A jaký je v tom vlastně strojek, dá se natahovat?
tirak1 Odesláno 27. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Dík za reakci na obrázky i tak zkusím, jestli to někdo okopčik, tak asi musel mít nějaký základ. Nevíte někdo, pole čeho ? A nezdá se mi, že by nikdo z návštěvníků tohoto fóra neměl katakog Constantina Vachleora . . . to je spíš hec, ale třeba měm někam dovede. Díky za reakce, byť nepříznivé a o tom to snad je, nebo . . . ne . . . ? ? ?
tirak1 Odesláno 27. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Konečně "rozumná" reakce, kolik že ta napodobenina stála . . . ale odpověď na to, co se ptám, pokud napodobenina, tak čeho, stále nikde. Jo a mimochodem, natahovat se to dá . . .
chose Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Vzdáleně toto: Edit: velmi vzdáleně, ale to se u Vacherona z Aukra dalo čekat
old black Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Nebyls tady už někdy? Nad čím chceš bádat???
tirak1 Odesláno 27. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Jo a zapoměl jsem na dodatek, nejsem profík, jako většina z vás tady a zůstává mi tajemstvím, jak "vlézt" do oboustranných hodinek. Bejt to normální, poradím si s nima, buďto vyloupnu nebo odšroubuju víčko vespod a podívám se, ale, no no, nechám si poradit, jak na to . . . Díky za náměty
Návštěvník Snow Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Nezlob se tiraku1, ale je to hrůza, doufám, že jsi to od někoho dostal a nekoupil si takovou zběsilost.
tirak1 Odesláno 27. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Nezlobím se, koupil jsem. nechci být terčem posměchu tohoto fóra, takže neřeknu za kolik, ale i tak by mě zajímalo, podle čeho je to okopčený, vím, že se opakuju, ale udělat něco, podle ničeho, hodit na to logo, no, nevím, ale pořád mi to vrtá hlevou . . .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se