Palko75 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Tak se taky pochlubím Po těchto hodinkách jsem dlouho toužil. Měl jsem několik let B-42 O.C. bez chrona a byly to úžasné hodinky naprosté dříče přesné, větší, ale přesto pohodlné na kovovém tahu stačilo jen nasadit na ruku a vyrazit. Prostě tool? Doufám, že dělají stejně dobrou službu novému majiteli No a teď jsem si pořídil konečně s chronem. No co říct antireflex? no už jsem ho znal a když jsem prodal moje původní tak se mi po něm opravdu stýskalo Pouzdro o něco vyšší než u nechron, ale pořád v pohodě, ciferník? proto jsem je chtěl, že líbí se mi přesně tento model s malymi indexy a čísly. Ne když index 9 zasahuje do sekundového ciferníku. Zatím jsou na kůži, ale plánuji dokoupit tah i kaučuk. Doufám, že se budou líbit
Daemonultimate Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Krásný chrona,velká gratulace.
kdojinej Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Moc pěkný, upřímně ti je závidim.
MJ. Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 moc pěknej kousek. Ten antireflex mě baví
Koren Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Zavidim, ale jen na chvili mam na ceste flieger chronograph z prodejniho vlakna s cream cifrem. Uz aby tu byly. Jupijo hej. Tak at slouzi
Karussell Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Tohle jsou nejkrásnější Fortisky! Gratuluju...
Doth Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Líbí a moc, přesně tahle verze s chronem je nej. Gratulace
Karussell Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Ještě víc se mi líbí to Tvoje Káčko...sorry za OT
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se