JaRooN Odesláno 23. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Čistou ránu asi ano. Ale slyšel jsem, jak to sklo drhne po tom kovu... (zastavilo se mi srdce a téměř zrelaxoval svěrač )
JaRooN Odesláno 23. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Celý život nic a teď za poslední dva měsíce rána do pilotek Laco od krávy s nákupním košíkem, rána do futer - taky Laco a teď rána do kliky s jednoručkami. Asi už fakt stárnu
Daemonultimate Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 To jsou takový schválnosti,čim je člověk do hodinek víc zblblej,tim víc si dává pozor a pak se začnou dít tyhle situace.Na některejch hodinkách to vůbec neřešim,nebo jsou dokonce pro tyhle situace připravený a nic.
Vit Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Tak pan Taizo Okagaki - prodejce a autor hodinek - odpovedel prekvapive rychle a odpoved zni, ze je to safir. Tak bych mu asi veril. Testovat se mi to fakt nechce Tak vidíš, spletl jsem se. Výrobci je dobré věřit.Je pro mě nepochopitelné, že šetřili pár yenů na materiálu pouzdra a přitom tam dali safír.
JaRooN Odesláno 23. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Tak vidíš, spletl jsem se. Výrobci je dobré věřit.Je pro mě nepochopitelné, že šetřili pár yenů na materiálu pouzdra a přitom tam dali safír. Psal, že s materiálem pouzdra to bylo komplikovanější, protože u hodinek chtěl dodržet tradici, v duchu které jsou hodinky jsou hodinky navrženy. Dlouho se prý rozhodoval, jestli nerez, nebo mosaz podle původních prvních náramkových slunečních hodin, kterých obrázek mu sloužil jako předloha a nakonec se rozhodl, že "nepohřbí ducha tradice tím, že bude poplatný moderním trendům a použil mosaz" - konec citace. Tak holt tam prostě máme mosaz, ale zase máme ducha tradice v hodinkách
barrym Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Fajn napsaný a hlavně s úsměvem ............... jo a gratulace
Sborez Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Recenze parádní a já se řadím na druhé místo ve vlastnictví hodinek. Dnes změřeny na vibrografu s odchylkou max +19s v jedné poloze, jinak kolem +15s a v jedné poloze i 0s Takže zatím obdivuhodná přesnost. Já je mám na hnědočervené kožce od Zrna a už jsem je 14 dní nesundal :-)
Daemonultimate Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Vypadaj dobře.Ani bych neřekl,že sjou to takový talíře.Řemen paráda.
JaRooN Odesláno 27. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Tak to je parada. Ja je od te doby, co prisli, napravoval jenom jednou a to omylem, protoze jsem se spatne koukl Na vibrograf jsem se jeste nedostal, ale chystam se taky A remen mi cestuje odnekud z Tramtarie, tak cekam a cekam. A na ruce taky temer porad, jen vcera jsem na chvili nasadil pilotky, protoze tak divne koukaly
Sborez Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 Ono prumer je to poctivy, ale s mam zapestim jako lovecak jsem prumerem znacne limitovany. 36mm na moji ruce vypadaji dost smesne :-D
JaRooN Odesláno 21. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Tak včera konečně dorazil mesh...
JaRooN Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Na to, že je tak rád nosím, tak je nějak zanedbávám...Tak jsem jim zase udělal několik málo fotek i když k té kataně jsem se pořád nedostal. Když přijdu domů, tak už je většinou nejen tma na focení, ale ani se mi ji nechce hledat Ale i bez ní je na ně radost kouknout přes objektiv:
Návštěvník LukeD Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2014 Paráda veliká. A ten popis na úvod, to je hotové umělecké dílo. Díky za sdílení dojmů, zážitků a krásy jedné ručky...
JaRooN Odesláno 30. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Zase jsem dlouho neměl náladu je fotit, tak jsem dnes udělal alespoň pár rychlocvaků. Jsou doma už nějak dlouho, na ruku se dostanou jen občas, pár krát jsem měl cukání je prodat, ale vždy, když je vezmu na ruku, tak mě zas a znova přesvědčí, abych je nedával pryč...
Návštěvník LukeD Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Máš recht, neprodávej. Beztak bys toho dříve či později litoval...
JaRooN Odesláno 30. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 (upraveno) Máš recht, neprodávej. Beztak bys toho dříve či později litoval... Právě! Jednoručky jsem chtěl, mám je a vím, že jsou jediné z momentální produkce, které se mi fakt líbí...A navíc bych tyto už nesehnal. Výrobce už dělá druhou generaci, která není tak hezká: První generace bylo vyrobeno jen cca 200ks, takže by se jen velice těžko sháněly (a už vůbec ne v dobrém stavu vzhledem k materiálu pouzdra...) Zůstanou doma a basta! Upraveno 30. ledna 2015 uživatelem JaRooN
JaRooN Odesláno 9. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Tak jsem dnes zase jednou vytáhl jednoručky. Ráno na mne v předpovědi vykouklo sluníčko, tak jsem si řekl, že se rád pokochám světlem na ciferníku.A když jsem se vyskytl venku v pravé poledne, tak Zero gravity bylo naplněno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se