Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pěkný jsou, s řemínky se dá na nich pěkně vyřadit ?

Jasně, za pár korun vypadají jako úplně jiný hodinky:)

Odesláno

Ač jsou určeny hlavně na vandry, zatím na žádným nebyly - ale příští víkend je vezmu aspoň vlakem na chatu:)

Odesláno

Zajímavé že tohle teď řeším taky.  Pilotky bych chtěl,  ovšem by mě nepřežili.  Nedělám žádný outdoor,  ale občas mám po kalbě výpadky vědomí.  Já tedy vyšpekuloval Laco Einzasts  či jak  se to píše.   Když to přežije voskové zkoušky tak mě snad taky.  A 500 m.  vodotěsnost pro toho kdo si smočí jen hlavu stačí. A ten nato v kůži to je prostě nádhera.  Koupím hadr a samo doma to obšlehnu.

Odesláno

No... Podle mýho tohle pilotky zas tak moc nejsou, ty by měly bejt o dost větší si myslím... Tyhle jsou fakt malý, i když cifr se pilotkově jakoby tváří. Ty Laco budou určitě supr - i když teda, je to o dost jiná cenová skupina, zrovna Einsatzuhr levný nejsou, na kalbu do mrtva bych je asi nebral - pokud pominu, že takový kalby bejvaj neplánovaný:) 

Odolnosti proti vodě bych se u SNK807 nebál, viz výše, akorát ještě uvidíme, jak na tom budou až s nima o něco omylem praštím (naschvál to nedělám, že ano). 

Jo a ten řemen jsem kupoval na Aliexpresu, stál asi devět dolarů, netřeba ho šít - akorát přijde poštou cca za měsíc. A navíc mám už doma dva takový, barva je pokaždý trochu jiná a ten druhej je tak nějak až moc žlutej na to, abych ho zvládal nosit:(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...