code2 Odesláno 29. září 2022 Nahlásit Odesláno 29. září 2022 @Spongebob Tak co dočkal se toho safíru? Nemá někdo na prodej nějaké Bulovi accutron snorkel?
Spongebob Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Odesláno 30. září 2022 V 29. 9. 2022 v 15:41, code2 napsal: @Spongebob Tak co dočkal se toho safíru? Nemá někdo na prodej nějaké Bulovi accutron snorkel? Jsou, ty moje jsou aktualne v prodejni sekci. Nedočkal...hodináři přišlo sklo nějak o milimetřík jinej rozměr a byla tam mezera nebo co... Pak mě to celkem naštvalo a šly z domu ale teď jsou na prodej tak tam mrkni.
code2 Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Tak se zase po 4 letech zeptám - Nemá někdo na prodej nějaké Bulovi accutron snorkel? Díky
code2 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Tak jsem dlouhou pátral a nakone jsme je v anglii našel, tady už na mém pásku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Spongebob Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna V 25. 8. 2026 v 9:42, code2 napsal: Tak jsem dlouhou pátral a nakone jsme je v anglii našel, tady už na mém pásku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyo supeeer! A ještě k tomu oranžovky krása.. 1
code2 Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Díky díky, taky máš nějaké Snorkely nebo Bulovy UHF?
Spongebob Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Měl jsem tyto: bohužel jsem je pustil dál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
code2 Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna @Spongebob Ty modrý byly hned moje druhá volba, jsou také parádní, proč si je pustil? Teď už se hodně blbě shání.
Spongebob Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 5 minutami, code2 napsal: @Spongebob Ty modrý byly hned moje druhá volba, jsou také parádní, proč si je pustil? Teď už se hodně blbě shání. No holt si bohužel nemůžu vše nechávat, tak u mě hodinky dost rotujou. Teď už jsem to teda dost utlumil, ale tehdy jsem je dost střídal No a malý teda taky zrovna nebyly, teď se držím do 41mm.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se