akostelecky Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Odesláno 7. června 2014 Ahoj chronomagove, mam zálusk na B Emergency, ale zděsil jsem se nad vodním sloupcem, ktery je stejny jako u Navitimeru. Nějaké zkušenosti, ale asi ve to v pytli. Asi si budu muset k moři brát jeste jedny:( diky za reakce
Kasper Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 No, Bear Grylls ich síce vo vode odkúšal, ale ... osobne by som to nedoporučoval. A slanú už vôbec nie.
sibirnaya Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 uz sem je nekolikrat potkal na dovoleny, borec je mel na ruce v bazenu a pohoda vanek, takze ja bych se toho nebal..
dan010 Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Já je měl cca rok a vodu jsem nepokoušel, bál jsem se o ně. Ale přeci jenom pokud s nima spadneš do moře, tak se přeci nemůžou utopit pokud mají 24 hodin vysílat a zachránit ti život. Takže ten vodní sloupec bych viděl jako alibizmus Breitlingu, aby kdyby je někdo utopil, tak aby ho s tím mohli poslat někam, že se s tím neměl koupal, ale hodinky by to měly vydržet. Nicméně na koupání mám Citizenky eco drive wr 300 za pár korunek a radil bych to s těmi emrgency nepokoušet Jinak super hodinky, vzpomínám jak jsem je měl na ruce v letadle na Kanáry a hned jsem měl lepší pocit, že kdyby to náhodou spadlo do moře a já přežil, tak že mě možná najdou :-D
M10 Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 Jestli se můžu přidat , před měsícem jsem je nechal kolegovi mořeplavci servisovat ve Wien...no a vzhledem k tomu, že je léta používá při svém jachtění oceány, tak asi na to budou určeny, čili bych se žádné vody nebál (páč pak by asi postrádaly smysl ).
sibirnaya Odesláno 12. června 2014 Nahlásit Odesláno 12. června 2014 ja je videl parkrat na dovoleny, vzdycky na nejakym hostovi v bazenu, takze asi OK..
Návštěvník fans hodinarske krasy Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Zaruka je tak v pohode
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se