Přejít na obsah

M10

Členové_50
  • Příspěvky

    876
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli M10

  • Datum narození 10.10.1969

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Panerai

Návštěvy profilu

2 822 zobrazení profilu

M10's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Děkuji za obchod, vše proběhlo na výtečnou, vřele doporučuji.
  2. Ty Pardubice...podle mě málo peněz na kádr...
  3. No tak...a tady máte odpovědi na to, jak "moudří" Češi chrochtají blahem, že jejich banka neúčtuje žádné poplatky a mají vední účtů zdarma, vybírání hotovosti z bakomatů po celém světě zdarma atd...a ani se nezastydí sami před sebou, když si každý rok čtou v mainsteamu, že banky (bez českých majitelů) vydělávají ročně miliardy. a desítky miliard korun...samozřejmě, že ne z poplatků za processing účtů .
  4. M10

    ŽUMPA

    Já se chci jen zeptat : jsme na DISKUSNÍM fóru, tedy předpokládal bych, že zde lze diskutovat ( a ano, v nějakých obecně přijatelných mezích, nikoliv ovšem někoho stále osočovat a urážet za to, že má třeba jiný názor). Navíc jsme v sekci Žumpa, kde se předestírají politické názory. A chci se proto zeptat, jestli i zde, v Žumpě, je možné prezentovat pouze ten jediný "správný" názor strany a vlády, a jiný názor je zakázán? Já totiž takovou dobu zažil.
  5. M10

    ŽUMPA

    No tak pokud je důležité KDO a nikoliv CO, tak potom ano. Nechci rozjíždět flame, i když jsme v ŽUMPA sekci, ale myslím, že prvotní lidská slušnost je respektovat názory toho druhého. Myslet si o nich může každý dle svého gusta. Já například souhlasím s názorem (tuším Václava Klause), že největším neštěstím pro tuto republiku, byl právě Václav Havel. Ale tady se mnou nikdo souhlasit nebude a ani nemusí. Není přece povinností souhlasit s názory jiných lidí, nebo snad ano? Je to můj názor. Každý máme svůj. A tak je to správné. Ohledně Mateřídoušky a PP v ní, pokud někdo věří (nebo chce věřit), že jde o jakési spontánnní dílo a aparát prezidenta o tom nevěděl....tak je mi ho upřímně líto, ale na druhou stranu mu jeho bezelstnou naivitu závidím. Mít až tak snadný život je totiž k závidění.
×
×
  • Vytvořit...