Frantik Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Ja jsem nadsenej, ze Spanelaci, možna i Portugalci s později i Brazilci konci. Tyhle komedianty a herce nesnáším!
vsudybyl Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Uruguay - Anglie dnes v 21hod.Na tohle jsem zvědavý.Doufám, že to bude krásný fotbal na který bude radost koukat
marosh Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Ja jsem nadsenej, ze Spanelaci, možna i Portugalci s později i Brazilci konci. Tyhle komedianty a herce nesnáším! :-)
tombed Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Marosh, Frantik: Ty woe kluci, jak pak můžete fandit Spartě? Jinak Chilani se včera váleli taky slušně, herečky jedny.
vraby Odesláno 19. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Marosh, Frantik: Ty woe kluci, jak pak můžete fandit Spartě? komedianti a hérečky v rudém
marosh Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 komedianti a hérečky v rudém Já budu rád komediant, když v sezoně vyhraju double.
Rodkopf Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/last-week-tonight-s-johnem-oliverem-fifa
Frantik Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 komedianti a hérečky v rudém Já budu rád komediant, když v sezoně vyhraju double.Vy v Karviný nemůžete vyhrát double.
vraby Odesláno 20. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Vy v Karviný nemůžete vyhrát double.+1 yes Franz
marosh Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Vy v Karviný nemůžete vyhrát double. Bavíme se o Spartě a jejich suportři můžou být i z černé díry, nemusí být jen z Letné a okolí.
Frantik Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Vy v Karviný nemůžete vyhrát double. Bavíme se o Spartě a jejich suportři můžou být i z černé díry, nemusí být jen z Letné a okolí.Nikdo takovej neni :-)
marosh Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Nikdo takovej neni :-) Já Ti to za chvíli vysvětlím u piva a jestli to nepochopíš i tak, tak Ti jebnu, no.
marosh Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Bedjo, co do toho pleteš teplárny a Křetinského?Víš, kdo to je Honza Berger?
marosh Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Synečku, tak Ti ani nevím, jak to myslíš.Jako sběrač míčů Berger nevím, nevím, bo Daněk je o pět let mladší.Pokuď myslíš, podávat-nahrávat, tak jedině u repre a spolu toho moc neodehráli.
Návštěvník Alda Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Vubec nevim, o cem mluvite. To jsou Damaskoti, jehovisti ?
Návštěvník Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Já Ti to za chvíli vysvětlím u piva a jestli to nepochopíš i tak, tak Ti jebnu, no.Maroshi, ser na něj. Ve sparťanským Áčku je v současnosti 9 kluků z Moravy, 2 Východočeši, 2 Balkánci a týpek ze Zimbabwe. Všechno od Počernic na východ, takže Orient. To ale n?kterým telatům z Prahýýý fakt nevysvětlíš :-)))) Takže jestli nemáš nic proti Šumperku, Ivančicím, Přerovu nebo Uherskému Hradišti, tak fandíš svojim
marosh Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 ...jen to, že ostravská líheň dodala v posledních 50ti letech možná více reprezentantů než ta S a že vím, kdo je Berger, Vízek, Viktor...Galásek, Mikloško, Srníček a taky to, jak se sestavovala repre v minulosti. Jasně, Baník King. Nevím, co tady pleteš hrušky s jabkama. Pro mě je Honza Berger sparťanská autorita, ostatní Tebou zmínění fotbalisti nemají se Spartou nic společného(až na Srnca, ale ten tam jen pracuje).
vraby Odesláno 21. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2014 marosh.......MS Brazílie 2014 a né kadeřnictví SPARTA. Jedině snad tento pán http://www.acspartaprahafooball.estranky.cz/clanky/hraci-ac-sparta-praha/tomas-repka.html
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.