patprom Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Jak se Vám líbí novinka od Seika Seiko Spirit Smart SBPY119 Chronograph? Dneska mi přišly a tak rychle s nimi na ruku. Nejsem si jistý, jestli si je nechám, proto jsem je raději hned nahodil na kůži a šetřím tah :-)Přikládám 2 obrázky z mobilu pro ilustraci.
efreeti Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Trochu mi připomínají Seiko Sbpp001 až na pár detailů, které mi připadají trochu humpolácké: celo-bílé ručky, tah a řídce popsaná luneta.Solar je rozhodně plus a cena o kus nižší než u Sbpp001. Řekl bych, že za ty prachy pěkné univerzální chrona s alarmem.
Quido Morava Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Trochu...? jsou prakticky stejné - změnili snad jen věnečky kolem dvou subcifrů, čímž sice subcifry přitahují pozornost, ale celkově je pak ciferník hůře čitelný
patprom Odesláno 13. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Pekny Carrery:-)Jojo, podoba je jasná :-)
patprom Odesláno 13. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Trochu mi připomínají Seiko Sbpp001 až na pár detailů, které mi připadají trochu humpolácké: celo-bílé ručky, tah a řídce popsaná luneta.Solar je rozhodně plus a cena o kus nižší než u Sbpp001. Řekl bych, že za ty prachy pěkné univerzální chrona s alarmem.Mně se na nich naopak bílé ručky líbí a pokud jde o lunetu, taky to nevidím až tak vidlácky...
patprom Odesláno 13. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Trochu...? jsou prakticky stejné - změnili snad jen věnečky kolem dvou subcifrů, čímž sice subcifry přitahují pozornost, ale celkově je pak ciferník hůře čitelný Inu, "neinspirují" se jen Němci, ale i Japonci :-)
Quido Morava Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 no to každopádně, to je známo - v podstatě se japonci JEN inspirují, nicméně to dělají kvalitněji, lépe a radostněji, než třeba Číňani...
villain83 Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 no to každopádně, to je známo - v podstatě se japonci JEN inspirují, nicméně to dělají kvalitněji, lépe a radostněji, než třeba Číňani... To jako ze vsechno vobslehnou u konkurence?Nektery modely ano,jako to dela mraky jinych znacek,ale tvrdit,ze se JEN inspiruji,je dost mimo...
Quido Morava Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 no vetsinu, nejen v hodinkach....od valky japonci nedelaji nic jineho, ale pak to dotahnou k dokonalosti, takze ja to nehanim, jen konstatuju
patprom Odesláno 13. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2014 no vetsinu, nejen v hodinkach....od valky japonci nedelaji nic jineho, ale pak to dotahnou k dokonalosti, takze ja to nehanim, jen konstatujuTo je smele tvrzeni. Nesouhlasim. Ale kazdy ma pravo na svuj nazor :-)
patprom Odesláno 13. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Tak po prvim dni noseni velka spokojenost. Presnost bezvadna a pohodlne jsou taktez. Uvidime po vikendu :-)
vraby Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Mě se líbí,jen ta luneta jak píše efreeti
patprom Odesláno 15. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Tak hodinky o víkendu nošeny a subjektivně mi přijdou velmi kvalitní. Za ty peníze zcela jistě :-) Přesnost do +1s, na ruce velmi pohodlné (dokonce jsem s nimi na ruce usnul, což u mně není zrovna zvykem) a pokud jde o zpracování, nemám, co bych jim vytknul. Akorát si nejsem jistý, jestli jsou to hodinky pro mně. Osobně mám radši trochu těžší hmotnost na zápěstí (nejčastěji nosím Bondovky, Suma a v poslední době velké Planet Ocean). Pravdou je, že jsem je nosil na kůži a tah jsem nechal v původním stavu zabalený.Nu což, pouvažuju a možná se zanedlouho objeví v prodejní sekci :-)Přikládám pár mobilových fotek pro představu.
patprom Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2014 Jo, to jsou. Najdeš je v prodejním vlákně, kdybys je chtěl.
patprom Odesláno 29. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2014 (upraveno) Přídávám pár obrázků z víkendu. Velmi pohodlné a příjemné hodinky to jsou :-) Upraveno 29. června 2014 uživatelem patprom
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se