cody Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Myslim si (?) ze diskuze o politice a nabozenstvi jsou zde zakazane. A je to dobre. Prakticky nikdo (ani ja) se v tomto tematu neudrzi na uzde. Zatim z toho bylo vzdy jen zle a nicemu to neprospeje:-) to uz bych asi zahorkl:-(((( EDIT : Upraveno, sorry Cody. Dan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Smazal jsem to ja ... politika tu nikdy neprinesla nic dobreho, takze na co prijdu a usoudim ze to je nevhodne , smazu to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 OK, beru. Každopádně mi při hledání asi 3 vlákna o prezidentské volbě vyskočily, takže ty smazány nebyly, je mi ale jasný, že každou sekci administruje, resp. moderuje někdo jiný. Mě by to ale vážně zajímalo, co kompromis, vlákno vrátit a zamknout ho pro příspěvky, dotyčný pouze odvolí a basta. Pokud to přes srdce nepřenesete, nezblázním se . Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Dan: Ja s tim i pocital:-) V jinych vlaknech jsem se nezapojil z vyse uvedenych duvodu, tak mi to nedalo, nezkusit to tady, situace k tomu vybizela:-))) Dobre delas, jen to maz! Abych nebyl uplne OT, stava se mi posledni dobou, ze hledam sve vlakna a posty a pres svuj profil se na ne nedostanu nebo nekdy se mi ukazou vpravo. Az tak me to netrapi, nakonec to najdu, jen postreh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Nevím kam napsat dotaz, možná sem. Založil jsem dnes ve Všeobecné diskuzi hlasovací vlákno na prezidentské volby, 2. kolo. Další 3 vlákna o volbách jsem tu našel, ale jen pokec, né anonymní hlasování. No a do pár minul zmizelo. Porušil jsem nějaké pravidlo či co? Pokud ano, omlouvám se, jinak tomu moc nerozumím. Díky, JirkaAno, politika se tu neřeší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 OK, beru. Každopádně mi při hledání asi 3 vlákna o prezidentské volbě vyskočily, takže ty smazány nebyly, je mi ale jasný, že každou sekci administruje, resp. moderuje někdo jiný. Mě by to ale vážně zajímalo, co kompromis, vlákno vrátit a zamknout ho pro příspěvky, dotyčný pouze odvolí a basta. Pokud to přes srdce nepřenesete, nezblázním se . Díky Muzes mi klidne hodit odkaz na ty vlakna diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 23. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2013 Bo mi něco uvnitř říká, že do křížku s moderátory není dobrý nápad se pouštět, nemám totiž rád banány, stahuji svoje požadavky bez dalších nároků. Mně stačí naznačit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Díky za mazání Dane. To by tu udělalo flame jako hovado. Stejně jako v "co mi dnes naštvalo" - tam to taky luxusně a zbytečně jiskřilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se