Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poradíte mi někdo, kam se obrátit v případě poruchy na jednom z kotoučů double-winderu Modalo? Ideálně nějakej tip na šikovnýho elektro-opraváře v okolí Plzně, možné ale i KV nebo v krajním případě Praha, samozřejmě úplně nejlépe opraváře, kterej ví, co to winder vůbec je a už někdy nějakej viděl  :) Netuším, jak moc (ne)logický může být tahat winder k hodináři...?

Nechce se mi věřit, že by to po cca 3 letech už bylo na odpis a zrovna teď, když jsem dokoupil čtvrtý hodinky  :(

Předem díky všem!

• 5 years later...
Posted

Zkusím oživit ... potřeboval bych rovněž servis winderu Modalo. Po letech se přestal vrtět, po konzultaci s oficiálním servisem ( ... nutno odeslat do servisu, oni odešlou do Německa k pozáruční opravě, pošták zase zpět) to vypadá, že cena opravy je větší jak cena nového. Neřešil někdo podobnou situaci a má tip na elektrokutila?

Předem dík!

Posted

pridam se .... mam Modalo na 2x 2 kusy a na jednom se rozpadl prevod, mesic zpatky a ted uz nejede ani jeden :(

a podotazka, mate nekdo otestovany vrtice na 1 hodinky z Ciny?

Posted

a podotazka, mate nekdo otestovany vrtice na 1 hodinky z Ciny?

Mal som z aliexpresu tento, po par mesiacoch som ho predal, lebo som zobral iny na 2 kusy.

Na stoliku pri posteli by som ich nechcel mat, ale v pracovni ma nerusi.

Ci ten prvy este novemu majitelovi funguje, netusim. Ten druhy mam vyse roka a vsetko bez problemov.