Guest Snow Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 LANG & HEYNE ? Augustus zdroj - Watchsesseven? 1
Rodkopf Posted June 20, 2014 Report Posted June 20, 2014 Tak to je famózní nápad, mechanický pamatovák narozenin blízkých a výročí! Nejpraktičtější hodinky pro chlapa
Daemonultimate Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 (edited) Doufám,že řešení případné objednávky je tak pružné,jaké rozdíly jsou v kalendářích a jmeninách.Opravdu parádní kousek,nadupanej od sklepa až po půdu a zároveň pěkně rozmístěnej a přehlednej.Famózní kousek,ty chci Edited June 21, 2014 by Daemonultimate
Prorok Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Nádhera, ještě, že je vysvětlené, k čemu co slouží. Na začátku jsem si u prvního obrázku lámal hlavu
Daemonultimate Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Radši bych ty platinový,ale zlatem také nepohrdnu.
Kid_A Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 jako mechanicky je to krasne...prakticky v tom moc smyslu nenachazim.
Daemonultimate Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 S tim bych si hlavu nelámal,praktičnost je velkým nepřítelem uměleckých děl a ..... většiny obdivovaných hodinek.Tyhle komplikace jsou alespoň k něčemu,k čemu je většině smrtelníků heliák a pod.Nebo příkladně Oris hloubkoměrky,kdo může,ať si skočí do Koscomu tu praktičnost vyzkoušet a to v laboratorních podmínkách.
McStinger Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 jako mechanicky je to krasne...prakticky v tom moc smyslu nenachazim. Aký zmysel má nosiť fotku rodiny v peňaženke? Alebo dať si vytetovať mená svojich detí? Mne sa nápad celkom páči, ale človek už asi musí mať usporiadané rodinné vzťahy . Akurát neviem, prečo tam hneď museli vymenovať celú moju rodinu, vrátane strýka Jinpinga...
NIGHTinGALE Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Značku jsem neznal, hodinky super.Strojek vypadá na první pohled krásně jednoduše a bytelně, jak u starých kapesních hodinek.
JAJA Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 je tam toho moc To teda je, ale je to super strojovna.
Recommended Posts