mrak Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Od Fortisu jsou častěji k vidění B-42, tak si dovoluju postnout fotku kosmonautů. Na ruce dělají +10 vteřin denně. Další komentář snad nepotřebují :-) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
People Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Fortis ma kedysi strasne fascinoval, ale casom emocie opadli. Neviem preco, mozno to bude tym, ze v podstate ziadne nove modely neprichadzaju.
Vladan Synek Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 People: Mam to podobne, vetsinou jsou novinky jen trosku skaredsi odvar jiz drive videneho. libi se mi klasiky co se nemeni, tyhle urcite patri mezi ne, stejne jako marinemastery bez zubatice, nebo bile pilotky s modrenymi cisly...
mrak Posted June 25, 2014 Author Report Posted June 25, 2014 Marinemastery se mi taky líbí, ale leze mi na nervy luneta s vložkou.
PetrL Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 Jsou krásný. Jednoduchý s důrazem na funkčnost bez žádných nejasných designových složitostí, prostě Fortis. Moc pěkný kousek.
Daemonultimate Posted June 25, 2014 Report Posted June 25, 2014 People to vystihl přesně.Taky jsem bral dřív Fortis jako parádní hodinařinu s dosažitelnou cenovkou.Ale jak šel čas,ukázalo se,že nějak spí na vavřínech.Jejich B42 v chronu,stejně jako Stratolinery,se mi líbí pořád,narozdíl od jejich novějších počinů v podobě limitek a td.Tenhle kousek s perfektně nositelnou velikostí patří ke klasice,která mě sice neoslovuje ale ani neuráží,takže Ti gratuluju k povedenejm hodinkám.Ještě stále je u mně Fortis značka zvládající vlastní mechanický alarm,ale stavět na historii se nedá věčně.
Recommended Posts