odklizec Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Objevil se nam vcera problem s vkladanim souboru (obrazku) jejich nahranim z disku. Pravepodobne jde o nejaky problem s nastavenim pristupovych prav, ale zatim netusim jaky, protoze adresar potrebny pro upload je nastaveny spravne. Dokazujou to i vasi avatari, kteri se uploadujou na to same misto Takze zatim opravdu nevim, proc nejdou uploady v postech. Pokud na neco neprijdu, budu resit v pondeli s chronomagem.
vor Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 odklizec napsal: Objevil se nam vcera problem s vkladanim souboru (obrazku) jejich nahranim z disku. Pravepodobne jde o nejaky problem s nastavenim pristupovych prav, ale zatim netusim jaky, protoze adresar potrebny pro upload je nastaveny spravne. Dokazujou to i vasi avatari, kteri se uploadujou na to same misto Takze zatim opravdu nevim, proc nejdou uploady v postech. Pokud na neco neprijdu, budu resit v pondeli s chronomagem. Ale tobě ten avatar moc nahrát nejde.
Ondraj Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 No oni se ty avatary tak nějak nezobrazují všem
Návštěvník Snow Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Ondraj napsal: No oni se ty avatary tak nějak nezobrazují všem A já jsem tak dlouho vybíral, ach jo:angry: . P.S. máš nebo v současné době nemáš luxusní avatar . S.
odklizec Odesláno 2. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Klidek panove..caruju! Ale vysledkem je, ze by uz ty podelane prilohy mohly fungovat! Takze poplach odvolavam a muzete vesele uploadovat, nez chronomagovi dojde traffic nebo prostor Byla to teda pekna tycka a vubec nechapu, ze to lidem na jinych forech chodi, protoze jsem musel udelat dost drsny hack ve zdrojaku fora.. Jeste ze existujou komunitni fora o forech, s dobryma radama
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 odklizec napsal: ...Byla to teda pekna tycka a vubec nechapu, ze to lidem na jinych forech chodi, protoze jsem musel udelat dost drsny hack ve zdrojaku fora.. Jeste ze existujou komunitni fora o forech, s dobryma radama Chronomag by to asi nedelal, jeste ze te mame!
odklizec Odesláno 2. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Problem odstranen, zamykam diskuzi Taky dobra featurka.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.