Ruiz.aw Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Zdravím, dnes jsem narazil na zajímavé hodinky, které se mi velmi líbí, ale netuším co si o nich myslet. Žádnou informaci jsem tu o této značce nenašel. Na zahraničních forech byla zmínka, že AVI-8 je nová anglická firma a v recenzích je i slušně hodnocena, ale jiné info nemám. Co si o nich myslíte? ...... je to čína? ........ jelikož je to v mé cenové relaci +- 300 dol. neudělám chybu s koupí? Děkuji za reakcehttp://www.avi-8.co.uk/
People Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 ked si fanusik curlingu, tak smelo do nich.
Ruiz.aw Odesláno 25. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2014 (upraveno) Curling je uklidňující hra, plná zadumaných emocí :-) Upraveno 25. června 2014 uživatelem tomaszimmer
Návštěvník YPO Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 já když tohle vidím, tak bych moh taky vyrábět hodinky = tím sem chtěl říct, že je to zadarmo drahý
docent Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Když to hrají baby, tak o uklidnění nemůže být řeč.
Ruiz.aw Odesláno 25. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Ženy dokáží vyšilovat i při sledování růstu travin o tom žádná, ale spět k hodinkám. Proč ani zadarmo?
kuncák7 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Ženy dokáží vyšilovat i při sledování růstu travin o tom žádná, ale spět k hodinkám. Proč ani zadarmo?Opravdu si myslíš, že bys v podobné cenové relaci nesehnal něco lepšího ( pilotky? )? Samozřejmě, pokud se líbí tobě, tak do nich jdi.
Ruiz.aw Odesláno 25. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Opravdu si myslíš, že bys v podobné cenové relaci nesehnal něco lepšího ( pilotky? )? Samozřejmě, pokud se líbí tobě, tak do nich jdi. To právě nevím, zatím se v tom moc neorientuji ............ proto hodně čtu zde na fóru a ptám se moudřejších :-)Proto, jestli mohu poprosit o radu, sem s ní. A ano pilotky.Předem děkuji
Ruiz.aw Odesláno 25. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Jen upřesním max 44mm, nemám tak velké zápěstí.
kuncák7 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 To právě nevím, zatím se v tom moc neorientuji ............ proto hodně čtu zde na fóru a ptám se moudřejších :-)Proto, jestli mohu poprosit o radu, sem s ní. A ano pilotky.Předem děkujiMas sz,nechci to pitvat cele verejne.Jo a prischera me mluvi z duse.
boroevic Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Když šla moje manželka k zápisu do první třídy, tak po ní chtěli zazpívat nějakou písničku a ona zapěla song "My jsme děti z lidové Číny, uplácané z bambusu a hlíny" a) firma, která uvádí na stránkách, že hodinky stojí 520 $ a ty se potom na internetu prodávají za 150 $ ve mě nebudí mnoho důvěry..... firma, která neustále točí dvě pouzdra (tohle a hranaté se šroubky) nebude dvakrát invenční....c) kde jsou hodinky vyráběny se firma nechlubí, u modelů s automatikou by měl uvnitř být čínský klon Miyoty, vyráběný společností Guangzhou Watch Co. Pokud bych kupoval fliegery s omezeným rozpočtem, tak bych zvážil ruskou produkci, např. toto: http://www.poljot.at/oxid/Uhren/Automatische-Uhren/Pilot-Flieger-cal-8415.html
Ruiz.aw Odesláno 26. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2014 (upraveno) Neodvazuji se polemizovat o své manželce, to je daleko ozehavejsi téma než jakékoliv hodinky ..... Každopádně děkuji za typ, nakonec to vyhráli Laco Upraveno 26. června 2014 uživatelem tomaszimmer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se