Chronomag Odesláno 15. února 2006 Nahlásit Odesláno 15. února 2006 Má se to tu migrovat na jiný software, který nabídne více funkcí? jaké funkce by se vám líbily?
odklizec Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Odesláno 26. února 2006 Mozna by bylo reseni, vyrobit nove forum a tohle locknout a nechat ho dostupne z toho noveho fora jen pro cteni? Neni to idealni reseni, lidi by se museli preregistrovat a ztratili tim svoje statistiky, ale jak vidis sam, dost se to tu rozjelo. A punbb asi neni nejlepsi volba pro takhle velke forum? Ale zase na druhou stranu, co vic potrebujeme, ze?
Chronomag Odesláno 26. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2006 Ale zase na druhou stranu, co vic potrebujeme, ze? No prave, co vic - myslim, ?e u? jsme si tu zvykli, obrazky u? taky nějak jdou, administrace nedělá zase tak zásadní problémy a je to jen někdy a do řady fór se ty obrázky taky hnusně hackují a často to ani nemá RSS, na který jsem tady docela py?ný... Tak?e seriosně: co tu za funkce chybí? A? vím, co hledat...
saboter Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Odesláno 26. února 2006 No, mne sa celkom pozdáva ten forum engine čo používa RLT ... je tam vela pokročilych funkcii .. aj také zveriny ako live chat, galérie a blogy, utilitka my assistant je super , (ale RSS nemajú ) ...ja by som celkom uvital na chronomagu PM (personal messages) iná mu v podstate nič nechýba. Akurát na RLT má človek taký pocit elektronického domova ... proste full service.
odklizec Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Odesláno 26. února 2006 Myslim, ze zabijime diskuzi nespravnou diskuzi Ale kdyz tak to pak promazeme. Za sebe musim rict ze mi chybi to prispendleni postu, funkcni PM jak pise saboter a treba neco na rychlejsi psani tagu typu "quote", "img", "b" a tak. V jinych forech to funguje treba tak, ze clovek selektne cast textu, klikne na tlacitko "quote" a text se zaobali tagama. Nic prevratneho, ale prijemne. A rozhodne vice smajliku! Naprosta nutnost!!!
saboter Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Odesláno 26. února 2006 Anoooo nejaký smajlík ktorý drží tabulu na ktorej blíka nápis Kronium ... ale vážne viacej smajlíkov by sa zišlo ...
Chronomag Odesláno 26. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2006 No, mne sa celkom pozdáva ten forum engine čo pou?íva RLT ... je tam vela pokročilych funkcii .. aj také zveriny ako live chat, galérie a blogy, utilitka my assistant je super , (ale RSS nemajú ) ...ja by som celkom uvital na chronomagu PM (personal messages) iná mu v podstate nič nechýba. Akurát na RLT má človek taký pocit elektronického domova ... proste full service.rlt pou?ívá placený forum, i kdy? v tom není problém. vět?í je v tom, ?e nevím, jestli by to ?lo migrovat z punbb. fakt je, ?e personal messages tu kdysi byly, ale pak při nějakém updatu jsem je omylem smázl, tak?e by ?ly obnovit... mrknu se na to... navíc se bojím, ?e velká přeplácanost je někdy na ?kodu
saboter Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Odesláno 26. února 2006 jj ... a podla mna nie je problem premigrovať nič čo fičí na solídnej databáze ...
Chronomag Odesláno 26. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2006 jj ... a podla mna nie je problem premigrova? nič čo fičí na solídnej databáze ...No, jen v případě, ?e tomu rozumíte a to není zcela můj případ ... ale začal jsem pátrat a líbí se mi vBulletin... docela... tak je?tě uvidíme.
odklizec Odesláno 26. února 2006 Nahlásit Odesláno 26. února 2006 Co treba http://www.phpbb.com/ ? Pouziva ho mimo jine timefactors a nase firma jako support forum. Umit to kde co a neni to ani preplacane a je myslim open source.
Chronomag Odesláno 27. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2006 Co treba http://www.phpbb.com/ ? Pouziva ho mimo jine timefactors a nase firma jako support forum. Umit to kde co a neni to ani preplacane a je myslim open source.Nojo, to taky znam. Ale koukal jsem do kodu a nebudi to ve mne duveru, prijde mi to priserne napsane a taky maly test, co jsem s tim delal ukazal, ze je to trosku prasarna. A navic ti soudruzi predesli za prachy udelaji i upgrade, takze se mozna za par dni probudite a forum bude uplne jine a pak si nadavejte sami
odklizec Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 Jeste mne napadla dalsi funkce, ktera by se urcite hodila..poll! Hlasovani o nekterych vecech zde, se obcas praktikovalo dost srandovnim zpusobem a spolu s prispendlenim prispevku je to idealni nastroj na ziskani predstavy o nejake zlezitosti. To "prispendleni" by ale mel mit moznost delat jen moderator (asi by bylo dobre ustanovit i dalsi lidi), ktery to muze delat na zadost uzivatelu. Kdyz to bude moct delat kazdy, tak to ztati smysl, protoze to tu za chvili bude jeden velky spendlik
Chronomag Odesláno 27. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2006 . To "prispendleni" by ale mel mit moznost delat jen moderator (asi by bylo dobre ustanovit i dalsi lidi), ktery to muze delat na zadost uzivatelu. Kdyz to bude moct delat kazdy, tak to ztati smysl, protoze to tu za chvili bude jeden velky spendlik Poll je dobrá věc a pool taky - to první jde dohackovat i do PunBB, ale už jsem napsal Invictákům, že když to tu migrují, tak je 200 dolíků jejich ... tak uvidíme, jestli to pochopí správně. v PunBB můžu špendlení asi dělat jen já - podívej se, jestli jako moderátor máš úplně na konci stránky Zvýraznit téma
kubson Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 z uvedenych software jsou nejlepsi invision a vBulletin - funkcne skoro stejne... nekde jsem slysel ze invision je podstatne setrnejsi k databazi - phpbb je na tom obdobne, nicmene bezpecnostni diry skoro u kazdeho buildu nebudi moc duvery...
odklizec Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 Jo, mam tu takovou moznost. Jeste i zavrit, presunout a smazat vice prispevku. Skvela funkce pro adminy by byla jeste i moznost, presunout vybrane prispevky z jednoho topicu do jineho, nebo vytvorit novy? To co jsi ted tady udelal ty. Ale to mas asi moznost delat jen ty?
Chronomag Odesláno 27. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2006 To co jsi ted tady udelal ty. Ale to mas asi moznost delat jen ty? Jo, to se bohužel dá udělat jen ručním zásahem do databáze Kvůli tomu mne momentálně PunBB štve nejvíce, při 10 000 příspěvcích už by bylo záhodno v tom mít trochu menší chaos a splitovat a mergovat fóra podle toho, kam se momentálně svedla řeč
Chronomag Odesláno 27. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2006 z uvedenych software jsou nejlepsi invision a vBulletin - funkcne skoro stejne... nekde jsem slysel ze invision je podstatne setrnejsi k databazi - phpbb je na tom obdobne, nicmene bezpecnostni diry skoro u kazdeho buildu nebudi moc duvery... Ano, ty první dvě věci jsou momentálně ve stádiu výběrového řízení s předností pro Invision. PhpBB jsem si právě instaloval doma na Mackovi a vidím, že bych tam stejně musel hackovat uploading obrázků, který mne minule stál bomboniéru
old black Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 Teď jsem chtěl poslat VS odkaz na konkrétní příspěvek, šlo mně to jen do příslušného fóra. Možná by se tato funkce hodila. Nebo to jde a já to neumím? O vyhledávání se už psalo ... Pak ještě snad "dětská pojistka", když sem moc často lezeš ...
Chronomag Odesláno 27. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2006 Teď jsem chtěl poslat VS odkaz na konkrétní příspěvek, šlo mně to jen do příslušného fóra. Možná by se tato funkce hodila. Nebo to jde a já to neumím? O vyhledávání se už psalo ... Pak ještě snad "dětská pojistka", když sem moc často lezeš ... Tohle asi jde, jen to neumíš - stačí použít link ze zeleného rámečku nad příspěvkem, kde je datum a čas příspěvku - ten link vede přímo na ten příspěvek. třeba ten tvůj je http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=11488#p11488
old black Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 : Chronomag - díky, to je tak, když nečteš manuál! Omlouvám se za zdržení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se