A@A Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2007 heh nasiel som si svoje hodinky v katalogu 68 367 1. Dik Nightingale za obrazky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kirn Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 QUOTE(NIGHTinGALE @ 5.6.2007 - 23:19) 93173[/snapback]Obávám se, že ty Prim quartzky, které jsi viděl, byly spíše nové modely, které se starým Primem moc nesouvisí style_emoticons/#EMO_DIR#/sad.gif Sám jsem byl docela překvapený, protože tam hodinky Prim dřív neměli. Slečna prodavačka mi tvrdila, že některé z těch Primek jsou dokonce mechanické, ale protože jsem držel syna v náručí a vybírali jsme řetízek k narozeninám, tak jsem si toho moc prohlédout nestihnul. Hlavně jsem očima hledal Sport XL a ty jsem tam neviděl. Budu tam muset zajít ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Nerad exhumuju mrtvoly, ale neměl by někdo obrázky, co už nejsou dostupné. Díky moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanZ Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 (upraveno) Nerad exhumuju mrtvoly, ale neměl by někdo obrázky, co už nejsou dostupné. Díky moc... Zkusím opět exhumaci :-) Upraveno 22. října 2015 uživatelem JanZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 A tohle vlákno znáš? Nenech se však zmást první stránkou http://www.antik-prim.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Chci ty budíky s čudlíkama!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 a kam bys strkal klíček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Těma čudlíkama se budík nezastavuje,ale spouští. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Je to starší model, takže by to chtělo kompletní prohlídku a promazání strojku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hed Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 V 22. 10. 2015 v 23:33, JanZ napsal: Zkusím opět exhumaci Pridavam se k prosbe jestli by to autor nebo nekdo nemohl nahrat znovu. Pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Zkusil jsem to a neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se