Začátečníček Odesláno 2. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Aldo, ta tmavá spona z gumy cos postoval na první stránce je pvd ? To by bylo nejjednodušší varianta pro otestováni .
Rufanius Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Aldo nikdy jsem netvrdil že DAMASKO neumí povrchovku já jen říkám že to není nesmrtelný. Křemen v betonu, popř keramika nebo jiný tvrdší materiál to prostě škrábnou to je celé já s touhle povrchovkou přicházím denně do styku v daleko sofistikovanější variantě takže omlouvám se že to komentuji...ale už ti nebudu sahat na modly slibuju.
Návštěvník Alda Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Boha jeho, to je jak do dubu. Tady v tomhle vlakne nikdo netvrdi, ze je PVD nesmrtelne.
Rufanius Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 Začátečníček - takhle to vypadá na tahu o beton ale samozřejmě to není kvalita DAMASKO je to jen BULOVA !!!
Začátečníček Odesláno 2. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2014 V mobilu to teď nedám, ale díky. Chápu to správně, že teoreticky když je 'tegiment na bláťe' tak se to spíš než škrábnutím, projeví odloupnutím?
jencekgs Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Mam zkusenost s cernou lunetou u Sinn ux a betonem. Beton vyhral. Na lunete skrabance viz vlakno sinn ux v galerii. Damasko luneta zatim bez chyb. Ty 66 jsem mel na ruce a jak pise cegy, v realu zadna hruza.
Začátečníček Odesláno 3. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Hmm, to tvé vlákno jsem nějako přehlédl. To jsou naprosto parádní fotky. Mimochodem, nechceš nafotit D na těch nato páskách, barevně by to zřejmě ladilo... Ale hlavně já díky těm fotografiím (slovo 'fotky' se pro ně nehoděj), juknu i na web Sinnů.
CEGY Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Mam zkusenost s cernou lunetou u Sinn ux a betonem. Beton vyhral. Na lunete skrabance viz vlakno sinn ux v galerii. Damasko luneta zatim bez chyb. Ty 66 jsem mel na ruce a jak pise cegy, v realu zadna hruza.Kolik pro info vyjde sdr luneta? 6-7k?
Začátečníček Odesláno 4. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Sinní tah je moc hezkej, nezkoušeli jste naroubovat na D nějakej tah, nebo mesh ?
Micey Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Sice jsem to nezkoušel, ale dle fotek co se povalujou na webu to vypadá většinou celkem otřesně. Řešením je tah přímo od Damaska, že je drahej by se vzhledem k technologii dalo překousnout, ale že jim tam člověk musí ty hodinky poslat, to nepřekousnu.
jencekgs Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Bohuzel mam nata jen 22 a navic mi vcera odesel fotak. Ale myslim, ze cervenej i ten Ducati jim bude sluset moc stejne jako Uxum. To cegy: myslim ze sdr luneta je jeste drazsi, ale na druhou stranu nosim ux kazdy den a je tam jen ten sram od betonu, ktery jsem udelal vlastni blbosti. Nejhorsi je, ze jsem koupil 44 jen na dobu co budou Ux v servisu, ale uz ted si moc prodej neumim predstavit. Bude to vnitrni boj.
Henry1 Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Odesláno 8. července 2014 DAMASKO je vynikající volba opravdu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se