Guest Snow Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Design, který se jsem u Rado ještě neviděl materiál strojku(Al), který není zrovna typický, zajímavé. Rado DiaMaster RHW1 Limited Edition zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/06/rado-diamaster-rhw1-limited-edition.html
Daemonultimate Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 XII od RJ v uhlazeném společenském modelu ,jistě ne, zajímavé hodinky,nejen svým designem, strojkem,ale v neposlední řadě i pouzdrem,jehož kompozice je dvakrát lehčí než standardní keramika,které se zpracovává při teplotě 1800 ° C,hezký čtení.
Kid_A Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 (edited) krasnej strojek. rado jedo a mile prekvapilo Edited July 1, 2014 by Kid_A
Rodkopf Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Jsem zvědav na živo, Rado podle mě mělo poslední dobou takové nezajímavé modely, dneska jsi tu postl 3 novinky a jedna lepší než druhá. A tahle je za mě nejpovedenější.
Kid_A Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Jsem zvědav na živo, Rado podle mě mělo poslední dobou takové nezajímavé modely, dneska jsi tu postl 3 novinky a jedna lepší než druhá. A tahle je za mě nejpovedenější.+1
Daemonultimate Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Hezky jedou to jo,ale třeba tuhle novinku udělali pro Basel 2013.
Recommended Posts