Návštěvník Snow Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Design, který se jsem u Rado ještě neviděl materiál strojku(Al), který není zrovna typický, zajímavé. Rado DiaMaster RHW1 Limited Edition zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/06/rado-diamaster-rhw1-limited-edition.html
Daemonultimate Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 XII od RJ v uhlazeném společenském modelu ,jistě ne, zajímavé hodinky,nejen svým designem, strojkem,ale v neposlední řadě i pouzdrem,jehož kompozice je dvakrát lehčí než standardní keramika,které se zpracovává při teplotě 1800 ° C,hezký čtení.
Kid_A Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 (upraveno) krasnej strojek. rado jedo a mile prekvapilo Upraveno 1. července 2014 uživatelem Kid_A
Rodkopf Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Jsem zvědav na živo, Rado podle mě mělo poslední dobou takové nezajímavé modely, dneska jsi tu postl 3 novinky a jedna lepší než druhá. A tahle je za mě nejpovedenější.
Kid_A Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Jsem zvědav na živo, Rado podle mě mělo poslední dobou takové nezajímavé modely, dneska jsi tu postl 3 novinky a jedna lepší než druhá. A tahle je za mě nejpovedenější.+1
Daemonultimate Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Odesláno 1. července 2014 Hezky jedou to jo,ale třeba tuhle novinku udělali pro Basel 2013.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se