Přejít na obsah

Ktore 5ky?  

35 hlasů

1. 1. Ktore by ste si vybrali vy?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 8. 2014 v 11:59, brumko napsal:

Teraz musí celý denný režim prispôsobiť hodinkám. Takže na noc do windra, ráno vstať, hodinky na ruku, dva kiláky ľahkej chôdze, potom hodinky na 1,5 hodiny odložiť na korunku. Nasleduje 10km na bicykli po mierne hrboľatom teréne, potom krčma, kde s nimi treba 2-3 krát jebnúť o stôl. Potom mávajúc rukou z krčmy domov. Večer na 2 hoduny odložiť na sklíčko a znova do windra. A po mesiaci uvidíme, čo sa bude diať :-)

Nemal by ich dať radšej poštelovať?

to vazne tak vyznelo? :) mna len zaujimalo ci im intenzivnejsi pohyb nesposobi predbehnutie, takto sa chovaju obe seika co mi zatial presli rukami... to ja by som musel obmedzit vsetky pohybove aktivity s nimi, keby som mal mat snahu o co najpresnejsi chod :)

pokial viem, tak sherwood ich ma necely tyzden, to je este moc skoro na stelovanie myslim ...

Odesláno

To bol iba pokus o vtip. Treba ich normálne používať a po paár týždňoch riešiť štelovanie.

Odesláno
  V 3. 8. 2014 v 12:21, brumko napsal:

To bol iba pokus o vtip. Treba ich normálne používať a po paár týždňoch riešiť štelovanie.

jasne, asi som si stal na kabli :)

uvidime ci da sherwood po case vediet stav ako sa 5kam vodi... inak ten stojcek je vraj tazsie stelovat aj preto, lebo jeho chod dost zavisi od sposobu prevadzkovania. cize ak je dostelovany v idealnych alebo predpokladanych podmienkach, este to nemusi zarucovat dane vysledky vzdy...

Odesláno

Tak vyskusam aj overene rady. Do krcmy nechodim, zatial :) a winder mam rucny - ruku jedine. Zatial som aj tak na dovolenke a nechcel som brat hodinky, aby mi nahodou nezmizli, tak ked pridem popozorujem odchylku a pripadne sa este s vami poradim. A btw. nevedel som, ze automaticke hodinky vedia tak spestrit zivot :lol2:

Odesláno
  V 4. 8. 2014 v 17:42, Sherwood napsal:

Tak vyskusam aj overene rady. Do krcmy nechodim, zatial :) a winder mam rucny - ruku jedine. Zatial som aj tak na dovolenke a nechcel som brat hodinky, aby mi nahodou nezmizli, tak ked pridem popozorujem odchylku a pripadne sa este s vami poradim. A btw. nevedel som, ze automaticke hodinky vedia tak spestrit zivot :lol2:

Myslim ze si ich kludne mohol zobrat, tieto hodinky su fajn aj do nepohody :) 

Automaticke, alebo lepsie povedane, mechanicke hodinky, hlavne lowend seika su svojou nedokonalostou a obcasnou nevyspytatelnostou vzdy zdrojom zabavy :) este si s nimi uzijes, snad ale nie az privela :)

Odesláno (upraveno)

Jaký je tah na 5tkách? Četl jsem většinou, že Seika nemají zrovna super tah a většinou ho lidé vyměňují... Je to tak i u 5 sports?

Díky

Upraveno uživatelem DarkJober
Odesláno

zdravím,

dal jsem hlas na 15, viděl bych to jako přijatelné ze všech stran. Tah Seiko na pětkách myslím je postačující této třídě hodinek, neviděl bych důvod to měnit za jiný, jedině kdyby se rozsypal, za kůži jen obzvlášt potivým jedincům. Ovšem je to věc názoru a přístupu.

Seiko pět, máš čas hned.  :whistling:

ok.

**

Odesláno
  V 5. 8. 2014 v 12:42, DarkJober napsal:

Jaký je tah na 5tkách? Četl jsem většinou, že Seika nemají zrovna super tah a většinou ho lidé vyměňují... Je to tak i u 5 sports?

Díky

Sice na mojich tah nemam, ale ked som mal viacere na rukach v hodinarstve, tak som sa nestazoval :) Moze byt, zrobeny poctivo. Rozsypat by sa nemal.

Odesláno
  V 4. 8. 2014 v 20:53, Ivanhoe34 napsal:

Myslim ze si ich kludne mohol zobrat, tieto hodinky su fajn aj do nepohody :)

Automaticke, alebo lepsie povedane, mechanicke hodinky, hlavne lowend seika su svojou nedokonalostou a obcasnou nevyspytatelnostou vzdy zdrojom zabavy :) este si s nimi uzijes, snad ale nie az privela :)

Tak nevyspytatelny som aj ja, aspon sa ku mne hodia. Kym nebudu ukazovat hodinu o 58 minut pomalsie, tak to ujde. Ja mam cas vzdy :clap:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mali ste pravdu, pri rychlejsom pohybeskutocne strojcek ide skor popredu, v noci zasa trochu meska. Presnost uz je lepsia ako -20s/den, presne som ju nemeral, ale radovo do -10s/den.

A este wristshot:post-34198-0-79560500-1408287263_thumb.jpg

Odesláno
  V 24. 8. 2014 v 19:32, kupko napsal:

Tak už jsou doma :-) plus novy řemen.

Fakt krasa... a ten remen je proste super!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...