spiderer Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Asi jo. Kazdopadne, urcite bych ten obrazek nedelal nijak brutalne siroky, aby byl pres cely display nebo tak. Jednak to nikdy nebude sedet vsem a pak by to asi ani nevypadalo dobre. A je taky dost mozne, ze ten prostor bude chtit chronomag jeste nejak vyuzit? Fakt netusim. Tak mam tady treba prvni napad, neni to rozhodne idealni, jenom takova rychla predstava Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
odklizec Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Tak mam tady treba prvni napad, neni to rozhodne idealni, jenom takova rychla predstava Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Pekne, zkusim ho tam dat a uvicime, jak se bude vyjimat.
spiderer Posted June 3, 2007 Author Report Posted June 3, 2007 Pekne, zkusim ho tam dat a uvicime, jak se bude vyjimat. Az to bude videt jak to vypada v realu, daji se udelat dalsi upravy - napriklad sjednotit hodinky do jedny barvy, stejne nebo ruzne uhly pohledu, na preskacku atd, uvidime co se bude dat delat
Mike. Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Pekne, zkusim ho tam dat a uvicime, jak se bude vyjimat. Vypada to docela dobre.
spiderer Posted June 3, 2007 Author Report Posted June 3, 2007 odklizec - mozan by jeste bylo dobry, nastavit barvu pozadi na cernou, protoze ta modra na konci celkem bije do oci Jinak jeste to neni uplne idealni, takze az bude nejaka nova verze dam ti echo, pripadne treba tu padnou navrhy co a jak s tim udelat dal
odklizec Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Jojo tu cernou jsem tam dal. Vypadat to dost dobre myslim. Na sirce 1280 (muj laptop) to vypada vycentrovane. Mozna bych zkusil dat ten napis chronomag forum nevycentrovany. Vis co myslim..chronomag kousek vlevo, forum kousek vpravo
spiderer Posted June 3, 2007 Author Report Posted June 3, 2007 Jojo tu cernou jsem tam dal. Vypadat to dost dobre myslim. Na sirce 1280 (muj laptop) to vypada vycentrovane. Mozna bych zkusil dat ten napis chronomag forum nevycentrovany. Vis co myslim..chronomag kousek vlevo, forum kousek vpravo Jeste druha verze, je to tak aby to ladilo s tou carou u Breitlingu k bile care u Blogu + jsem dal nevycentrovane CHRONOMAG FORUM, ale nevim jestli jsi to myslel takhle + jsem tam nechal trosku vice barevnosti, protoze takhle je to trosku jak za spinavym sklem Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
odklizec Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 No myslel jsem to trosku min odsazene..ne az tak moc. Ale to zaspinene sklo se mi libilo urcite vic! A taky ty streva poslednich hodinek, ktere jsi v druhe verzi vyhodil. Zkus kdyz tak jeste treti verzi, stejnou jako prvni, jen s trohcu min odsazenym textem a dame to sem s hlasovanim, at lidi rozhodnou?
spiderer Posted June 3, 2007 Author Report Posted June 3, 2007 No myslel jsem to trosku min odsazene..ne az tak moc. Ale to zaspinene sklo se mi libilo urcite vic! A taky ty streva poslednich hodinek, ktere jsi v druhe verzi vyhodil. Zkus kdyz tak jeste treti verzi, stejnou jako prvni, jen s trohcu min odsazenym textem a dame to sem s hlasovanim, at lidi rozhodnou? Tak tu mam par dalsich, ale myslim, ze takhle - rozmerove to bude mnohem vyvazenejsi Tak rekni ktery je nejlepsi, pripadne co by se mohlo zmenit Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Mike. Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Je to hezke, ale zase mohlo to byt v modre barve nebo jeste lepe forum v cerne, aby to k sobe ladilo.
spiderer Posted June 3, 2007 Author Report Posted June 3, 2007 Forum v cerne uz nebude problem dodelat
spiderer Posted June 3, 2007 Author Report Posted June 3, 2007 odklizec - a jaka se ti libi ta hlavicka? Me u tyhle stavajici uplne depta, jak nesedi ta linka mezi Breitlingem a tourbillonem s linkou u blogu, pojd tam zkusit neco z tech 4
odklizec Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 odklizec - a jaka se ti libi ta hlavicka? Me u tyhle stavajici uplne depta, jak nesedi ta linka mezi Breitlingem a tourbillonem s linkou u blogu, pojd tam zkusit neco z tech 4 Dumam nad tim, ale at se na to divam jak chci, zatim mi nejvic sedi ten uplne prvni zasedly Myslis tu vertikalni linku mezi Blogy, Kalendar, Clenove... To je gradient totiz. Ale podle mne by se tam gradientni linka nehodila. V obrazku mas totiz cerne jednobarevne pozadi a linka po obvodu obrazku je jednobarevna. Mozna bys mohl zkusit malinko tmavsi, vic do seda? Dal jsem tam to druhe logo, ale marne..to prvni se mi porad zda nejlepsi
spiderer Posted June 3, 2007 Author Report Posted June 3, 2007 (edited) Dumam nad tim, ale at se na to divam jak chci, zatim mi nejvic sedi ten uplne prvni zasedly Myslis tu vertikalni linku mezi Blogy, Kalendar, Clenove... To je gradient totiz. Ale podle mne by se tam gradientni linka nehodila. V obrazku mas totiz cerne jednobarevne pozadi a linka po obvodu obrazku je jednobarevna. Mozna bys mohl zkusit malinko tmavsi, vic do seda? Dal jsem tam to druhe logo, ale marne..to prvni se mi porad zda nejlepsi Tak tu mam jeste dve dalsi moznosti Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Ta osmicka je zasedlejsi EDIT: Osmicka = to druhe Edited June 3, 2007 by spiderer
Baker Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Jeste druha verze, je to tak aby to ladilo s tou carou u Breitlingu k bile care u Blogu + jsem dal nevycentrovane CHRONOMAG FORUM, ale nevim jestli jsi to myslel takhle + jsem tam nechal trosku vice barevnosti, protoze takhle je to trosku jak za spinavym sklem Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2spiderer: Velka pochvala. Mi se to libi hodne.
spiderer Posted June 3, 2007 Author Report Posted June 3, 2007 Tak jeste posledni varka v tomhle stylu s nejakymi efekty Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
spiderer Posted June 3, 2007 Author Report Posted June 3, 2007 2spiderer: Velka pochvala. Mi se to libi hodne. Diky, z toho mam radost!
odklizec Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Co se tyka fontu, asi bych nechal nejaky obycejnym jako byl ten prvni. Nejsem zastanc moc zdobenych fontu. Asi na to budeme muset udelat nove vlakno a nechat lidi hlasovat Popresunuju tam vsechny prispevky tykajici se loga a udelam tam hlasovani.
spiderer Posted June 3, 2007 Author Report Posted June 3, 2007 Co se tyka fontu, asi bych nechal nejaky obycejnym jako byl ten prvni. Nejsem zastanc moc zdobenych fontu. Asi na to budeme muset udelat nove vlakno a nechat lidi hlasovat Popresunuju tam vsechny prispevky tykajici se loga a udelam tam hlasovani. OK, jsem pro, me se zatim nejvic libi nejaky z tech poslednich i kdyz ty fonty uz jsou nazdobeny.. A nebo me napadla jedna vec, na starem chronomagu bylo logo, ktery by se tady mohlo uplatnit, ale uz nevim presne kde to bylo - v nejakem tematu LOGA NA PROPISKY A DALSI VECI..
Recommended Posts