Def Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 (upraveno) Tak jsem si dnes udělal radost na léto Orientama Blue Mako . Prožívám pocit radosti jak za mala o vánocích Upraveno 4. července 2014 uživatelem Def
kaliw124 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 makaXL jsou tady za klasiky. jsou moc fajn.
Daemonultimate Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Pěkný orientky,tak ať spolehlivě sloužej
FraK Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 Gratuluji! Mako mam taky a jsem s nima ohromne spokojeny. Verim, ze budes taky spokojeny. Ja mam cerny, ale jen proto, ze kdyz jsem je kupoval, tak jsem je chtel se safirem a to meli jen cerny. Jinak modry jsou dle meho nazoru jeste hezci, nez cerny.
PetrL Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Právě taky řeším koupi nějakých potápek. Rozhoduju se mezi Seiko a Orient. Proto jsem se moc rád podíval na real foto, díky za tu možnost. Taky ti gratuluju ke krásnému novému kousku.
Denjl Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 parádní potápky krutě vypadají na meshi....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se