Fifek Posted July 6, 2014 Report Posted July 6, 2014 Zdravím,při hledání hodinek na běžné nošení do práce ( kanceláře ) jsem narazil na tuto řadu hodinek - jsou ve více provedeních.Na oficiálních stránkách Citizen už nejsou. Takže předpokládám, že jde o doprodej. Nalezeno na ebay. Citizen NP1003 (NP1000)mechanické - automat Safírové sklíčkoWR 100malá mimostředná vteřinovka 24hod zobrazení časupřední průhled na strojek43 mm ocelové pouzdrokalibr 4166 Máte s nimi někdo zkušenost? Uvítám jakýkoliv názor vč. posouzení vzhledu. Předem díky. A na tahu - černé nebo bílé :
JirikH Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Na můj vkus nepřehledné. Odečtení času musí být rychlé a intuitivní, alespoň podle mě:-).Na ebay byly i jiné CITI automaty. Podstatně přehlednější, Stačí zadat CITIZEN automat (aby se zobrazily automaty i z neanglických ebay).
Fifek Posted July 7, 2014 Author Report Posted July 7, 2014 Jo Jirko, díky za názor. Přesně toho jsem se obával - čitelnost. Škoda, že je není možnost shlednout v reálu před koupí.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.