quint Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Zdravím všechny závisláky,je tomu již nějaký čas, co jsem zde byl naposled, ale slibuji, že to napravím. Řeším teď jednu takovou palčivou otázku. Vzhledem k tomu, že docela dost sportuji a cestuji (tanec, voda, outdoor apod.), sháním nějaká opravdu levné hodinky, o které bych se nemusel bát. Nejde pouze o mechanické poškození, ale i o možnou krádež. O své každodenní Longines Legend Diver bych opravdu nerad přišel. Navíc přílišné otřesy jim také asi nedělají moc dobře. Původně se mi líbily Seiko SNZG15K1 - nicméně dle některých hodnocení je ten strojek docela nepřesný a poruchový. Vzhledem k tomu, že mám spadeno na pilotky od Fortisu, tak se mi nechce dát skoro 5 000,- Kč za low end Seika. Pak jsem náhodou narazil na "plasťáky" Fortis Colors. K nim se váže můj dotaz. Jaké jsou uživatelské zkušenosti vás majitelů. Osobně quartz nemám v lásce, ale zase oproti těm Seiko by s ním bylo asi méně starostí. Nejde mi o žádné křiklavé kombinace a vyměnitelné pásky. Volil bych černou kombinaci. Díky moc za případné komentáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Maximalna spokojnost s fortikmi. Kopa muziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paia Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Já mám ty Military od Seika v pískově béžové, na outdoor aktivity je ovšem nemůžu moc doporučit, mám je spíš jako páteční hodinky k riflím nebo na takové to domácí nošení, kdy se mi nechce otloukat švýcary. SSklo už jsem musel jednou měnit, když jsem ho rozflákal kovovou přezkou na pásku od kalhot. Teď zrovna uvažuji o hodinkách na venek, jelikož jsem rybář a venku jsem docela často, navíc bych to chtěl i jako hodinky na dovolenou do moře (žádné velké potápění, pouze na šnorchl), v merku mám několik variant, zatím jsou mým favoritem Casio PRW-3000, případně bych se mrknul na řadu G-Shock. Ty Fortisky se probírají tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54240-fortis-flipper/ a co jsem zatím četl, tak nic moc, levnej čínskej strojek v levným těle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quint Odesláno 7. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Hmm, právě 3300 za levný plasťáky se mi tolik nelíbí. Nevíte někdo jak jsou na tom Traser Outdoor Pioneer? Nemám s touto firmou žádné zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 (upraveno) Ty Outdoory jsem měl od Kuby na nemůžu na ně říct nic špatného. Sice sem je nakonec směnil za klasiku, navíc momentálně v akci,a to P6808.na Outdoorech mi vadila jediná věc a to, že mají naprosto klasický tvar pouzdra, jaký vídám u ocelových.Když už plast, tak trochu výstřednost a proto 6508 Mají WR200, což je paráda, ale 6508 plavou i s WR30 bez známek poškození.Já bych u Traserů neváhal. Upraveno 7. července 2014 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Za tu cenu od Traseru slušné hodinky. Asi nejzájímavější vlastnosti: voděodolnost 200m, lehkost hodinek a samozřejmě tritium. Rád ti je v Praze ukážu přímo na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quint Odesláno 7. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Sakra, když já na ty sportovní designe moc nejsem. Ale ty Pioneery bych asi překousl. Takže to asi malinko poopravím. Jak jsou na tom Laco na quartzu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se