Danny_1989 Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 ty, co jsem postoval já na začátku stránky? ty mají za 1698 zl, takže cca 11400,- http://www.maxtime.pl/tissot-t-one-automatic-gent-t038-430-11-057-00.html
MePersonally Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Jj, přesně ty. Na ten odkaz jsem koukal, jen mi sem nesel hodit. Okomentuje někdo value/price prosím?
Kex Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 IMHO poměr cena/výkon velmi slušný. Do 10k je velmi těžké sehnat něco rozumného swiss+automat, takže je to určitě dobrá volba. Tissot je respektovaná značka, kvality se netřeba obávat. Obrázek ukazuje rámcovou segmentaci trhu švýcarských hodinek (ale jde jen o jeden z mnoha úhlů pohledu, takže s tímto rozvržením lze jistě i nesouhlasit)... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Denjl Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 IMHO poměr cena/výkon velmi slušný. Do 10k je velmi těžké sehnat něco rozumného swiss+automat, takže je to určitě dobrá volba. Tissot je respektovaná značka, kvality se netřeba obávat. Obrázek ukazuje rámcovou segmentaci trhu švýcarských hodinek (ale jde jen o jeden z mnoha úhlů pohledu, takže s tímto rozvržením lze jistě i nesouhlasit)...právě, že Tissot mě moc jako rspektovaná značka nepřijde.... určitě bych raději volil třeba Seiko nebo zmiňovaný Hamilton než Tissot....
boroevic Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Tady asi ne, ale "zdravá" populace vnímá Tissot pozitivně I když na druhou stranu je pravda, že minulý týden mi kolegyně o svojí kamarádce vyprávěla, že svému příteli koupila superdrahé a superkvalitní hodinky značky Festina právě, že Tissot mě moc jako rspektovaná značka nepřijde.... určitě bych raději volil třeba Seiko nebo zmiňovaný Hamilton než Tissot....
DenyKr Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Tissot je opravdu v "odborné porotě", čili také zde, vesměs velmi neoblíbený, neboť, ačkoli je kvalitní, je to hodně obchodní značka a toho v otázce ceny využívá. Nicméně když vezmu příklad třeba od sebe, nyní mám Tissotky a každý "wow, ty musely být drahé, co, Tissot, ten znám" - a to říkají i ženské, které se o hodinky zpravidla nezajímají. Archimede jsou 3x tak drahé, jsou zase někde jinde, ale vsadím se, že 99% lidí nebude vědět, v jaké cenové relaci se pohybují, ani co je to za značku. Prostě "jen hodinky". Takže pokud chceš dobrou kvalitu a známou značku, ber Tissot. Pokud chceš v rámci ceny ještě něco lepšího, ač u neodborné poroty řekněme "méně prestižního", kup si třeba zmíněná Seika.
MePersonally Odesláno 11. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Díky za reakce, nicméně 'hezké hodinky' zaslechnu i za své kvarcky od značky co prodává oblečení, takže ač bych lhal, kdybych tvrdil, že je mi pohled okolí na mé hodinky zcela lhostejný, ale pro mé okolí jde v podstatě jen o to, jak hodinky navenek vypadají - v mém rozhodování mezi T-one a SARB035 mi to tedy nepomůže. Dotaz na poměr cena/výkon byl mířen na kvalitu, nikoli na prestiž značky (ať už mezi lajky či odborníky). Z odpovědí jsem vyčetl, že osobně koupi ani jedněch z těchto dvou hodinek litovat nebudu a tak se asi rozhodnu čistě podle vzhledu - zatím jsem prolezl několik obchodů s hodinkami v Praze (pravda, nešel jsem cíleně někam, ale když jsem nějaký měl při cestě, tak jsem nahlédl) a nikdy jsem nenarazil na sortiment svého zájmu... Podle obrázků u mě vedou o maličko Tčka, ale naživo to může být úplně jinak...
Karussell Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Nevím, kde se v Praze pohybuješ, ale dobrou nabídku a ceny na Tissot umí www.jk.cz na Brumlovce a jsou velmi ochotní...
Denjl Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Tissot je opravdu v "odborné porotě", čili také zde, vesměs velmi neoblíbený, neboť, ačkoli je kvalitní, je to hodně obchodní značka a toho v otázce ceny využívá. Nicméně když vezmu příklad třeba od sebe, nyní mám Tissotky a každý "wow, ty musely být drahé, co, Tissot, ten znám" - a to říkají i ženské, které se o hodinky zpravidla nezajímají. Archimede jsou 3x tak drahé, jsou zase někde jinde, ale vsadím se, že 99% lidí nebude vědět, v jaké cenové relaci se pohybují, ani co je to za značku. Prostě "jen hodinky". Takže pokud chceš dobrou kvalitu a známou značku, ber Tissot. Pokud chceš v rámci ceny ještě něco lepšího, ač u neodborné poroty řekněme "méně prestižního", kup si třeba zmíněná Seika. pak už to je ale spíš o machr indexu, než o čem jiném také jsem s Tissotama coby neznalý začínal, ale dnes bych si je asi nekoupil a za stejné peníze koupil něco třeba méně známého, ale kvalitnějšího je to dycky o prioritách každýho z nás
DenyKr Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Naprosto souhlasím, chtěl jsem to napsat jen tak trošku "jednoduše", laicky
Kex Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Chlapi, nekomplikujte mu to Já neříkám, že Tissot je to nejlepší, co může mít, ale jsou to slušné hodinky, ETA je sice trochu nudný, ale lety prověřený a dobře vyladěný stroj, a když se mu navíc ještě líbí...
USER47 Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 ...zatím jsem prolezl několik obchodů s hodinkami v Praze (pravda, nešel jsem cíleně někam, ale když jsem nějaký měl při cestě, tak jsem nahlédl) a nikdy jsem nenarazil na sortiment svého zájmu... Podle obrázků u mě vedou o maličko Tčka, ale naživo to může být úplně jinak...Zajeď si na anděl, vedle mekáče u metra je taková pochybná prodejna hodinek se spoustou šmuků, ale mají tam obvykle i celkem dost Tissotů (včetně výše doporučovanejch Visodate apod). Stejně tak přímo v centru nový smíchov v prvním patře pod eskalátorama. Potom si zajeď na náměstí republiky, projdi si palladium, kde je opět několik obchodů - mívaj i Seika, i když ne SARBy (ty u nás nepotkáš nikde). Z palladia si udělej procházku do Koskomu, cestou opět několik hodinářství a až dorazíš do Koscomu, tak se ještě můžeš pokochat Grand Seikama za 150k nebo Moserama ve vitrínce.
MePersonally Odesláno 17. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Tak bych rád updateoval aktuální stav výběru:Byl jsem na otočku v Paříži a co se nestane... K veliké nevoli přítelkyně jsem čistě náhodou při cestě zpět v bezcelní zóně zahlédl výlohu a v ní jedny Seika vedle druhých. Skvělé bylo, že měli i konkrétně SARB035 - už když jsem je viděl, měl jsem z nich dost ambivalentní pocit. Na jednu stranu něco o pár levelů výš, než co jsem kdy držel v ruce, na druhou stranu jsem zjistil, že se mi naživo jednoduše až tak nelíbily... Zato Seiko Sarb065 si mě zcela získaly - bohužel však o dost dražší kousek... Krom toho jsem zatím nenašel, že by je někde prodávali na tahu. Nebudu teď mít chvilku čas na procházení obchodů, ale už se těším, až se k tomu vrátím a snad už si něco vyberu Děkuju za všechny rady, pomáháte mi kluci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se