Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolegové, spolupachatelé a kamarádi :).

Za několik let mám nepřeberné množství fotografií hodinek, které mi prošly rukama. Některé fotografie jsem využil v recenzích a jiných příspěvcích, ale některé snímky jsem na monitoru počítače viděl prvně teprve v minulých dnech. Tuto fotogalerii jsem se rozhodl založit, protože já sám bych rád měl vzpomínku na své bývalé i současné hodinky a potom také proto, že vlastně všichni se občas rádi podíváme, co je u "sousedů" nového.

Dnes začínám s Breitling Navitimer World, což byly jedny z nejhezčích a zároveň nejnepraktičtějších hodinek, které jsem vlastnil. Na druhé fotografii je detail ciferníku Prim Diplomat, které zná každý a tyto Primky si jednoznačně zaslouží místo ve vitríně každého z nás. Na poslední dnešní fotografie jsou zachyceny IWC Aquatimer 2000, které jsem prodal v roce 2012, abych si je znovu koupil nyní, v roce 2014. Jsou to jedny z mých nejoblíbenějších hodinek vůbec.

Chrono4_zps18344b99.jpg?t=1405239081

diplomat_zps94bc2be4.jpg?t=1405242523

Chrono3_zpsaf04bb1c.jpg?t=1405246793

Odesláno

Breitling Avenger Seawolf 3000M s modrým cifrem na modrém kaučuku :). Hrozně pěkné hodinky, které jsem dokonce měl jeden čas v modré i černé barvě (zkusím dohledat společné foto), ale vždy mě přestaly po pár měsících bavit. Možná je ještě někdy zkusím - do třetice :D.

antireflex_zps0117e14a.jpg

IMG_2764_zps3a24ac5f.jpg

Odesláno

Další hodinky, na které nezapomenu jsou Corum Bubble XL Midnight Chronograph. Karbonový ciferník, nádherný antireflex, ale také nesmyslná výška a strach, že s nimi někde praštím. Na tyto Corum jsem se raději díval, než je nosil :-).

IMG_4767_zpsd9bd3c5f.jpg

IMG_4779_zpsff335446.jpg

• Po roku...
Odesláno

Moc se mi libi prvni fotka navitimeru, na te dalsi v barve uz pro me ztraci caro. Iwc i panerai - super fotky, o detailu diplomatu ani nemluve.

Fakt pekne fotis, ale na to, ze tohle ma byt fotogalerie, je tu fotek malo. Chci vic

Odesláno

Já také :)!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Hodne velka pecka!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...