Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

už dlhšie sledujem fórum, ale doteraz som veľmi neprispieval. Skôr si len tak listujem a čítam jednotlivé diskusie a pozerám na niektoré fotografie (...a kochám sa). Čisto pre zábavu. No a takto to šlo nejakú chvíľku až som neobjavil v sekcii na predaj hodinky, po ktorých som už dlhšiu dobu pozeral - Citizen Promaster Sky (AS4020-44H). Rozhodnutie bolo prakticky okamžité a rozhodol som sa, že ich skúsim. Nakoniec z toho bolo príjemné posedenie pri káve s tunajším členom Leviathanom (ktorý má inak výborný vkus na hodinky) a odchádzal som s novým prírastkom. Dovolím si tvrdiť, že chronobundus ma ešte nezmohol, ale nejaký ten "baby zárodok" tam už je. Veľmi som túžil po Citizen-och so safírom a s rádiovým riadením a tak sú doma. Okrem absolútnej bezúdržby potom podľa nich možno nastavovať prípadné mechanické prírastky v budúcnosti. Pozerám stále viac po nejakých potápkach, tak ktovie. Hrotiť to ale nebudem. Na to ani zatiaľ nemám bubáky...

Hodinky robia radosť zatiaľ. A navyše je príjemné ako lákajú pozornosť druhých ľudí. Čo mi troch vadí je hrozne náchylný, síce krásny, kožený remienok. Človek má pocit, že urobí oderok aj o stôl v práci a tak rozmýšľam, že na leto pôjdu na nejaký kaučuk alebo gumu, čo by malo byť aj kvôli potu podstatne lepšie (nejaké odporúčania?). A kožu nechám na zimu, alebo nejakú inú príležitosť.

Dnes sa našlo kúsok času a tak šli pred objektív. Nebolo to nejaké šialené niekoľkohodinové pózovanie pred objektívom, ale len také rýchlejšie cvaky z ruky. Nechcelo sa mi vyťahovať statív a tak možno niekedy neskôr...

Tak zatiaľ len takto:

post-34361-0-47270900-1405426649_thumb.jpg

post-34361-0-59113800-1405426690_thumb.jpg

A druhá strana "mince":

post-34361-0-53784700-1405426709_thumb.jpg

post-34361-0-93599100-1405426701_thumb.jpg

ČB tiež neuškodí:

post-34361-0-25836100-1405426718_thumb.jpg

a na ruke:

post-34361-0-18773200-1405426726_thumb.jpg

A tu sú s mojimi prvými hodinkami, ktoré som doteraz nosil prakticky každý deň - CASIO Edifice EF 129D-7A. Nie sú to nijak zázračné hodinky a cenovkou patria úplne na tú spodnú hranicu. Bol to dar, ktorý ma zo začiatku veľmi nezaujal, ale čím dlhšie ich mám, tým ich mám radšej. Sú príjemné, páčia sa mi, šlapú bez najmenšieho problému a dovolím si tvrdiť, že naživo ani vôbec nevyzerajú zle. Bohužiaľ teraz už zastávajú rolu hodiniek do pohody aj nepohody a na každú príležitosť, kde sa bojím, že by Promaster-y mohli prísť k úrazu. Ale aj tak ich mám rád.

post-34361-0-35135500-1405426733_thumb.jpg

post-34361-0-43800100-1405426743_thumb.jpg

post-34361-0-78660500-1405426750_thumb.jpg

Momentálne už QUARTZ-ky nepozerám. Svoje už mám a cítim, že je čas na niečo bez skákajúcej ručky. Veľmi sa mi páčia niektoré modely od Magrette a Oris. Tak uvidíme ako môj baby chronobundus vyrastie... A či vôbec...  :whistling:

Odesláno

Jen pojď do Magrette, alespoň se tu trošku rozmnoží, je jićh tu jen pár a já jako velice šťastný majitel ti je určitě můžu jen a jen doporučit..vlastně co ode mě také čekat když už nic jiného nenosím :)

btw: Tyto Citizeny na začátek myslím dobrá volba, tak užívej.

Odesláno
  V 15. 7. 2014 v 15:27, Bells napsal:

Jen pojď do Magrette, alespoň se tu trošku rozmnoží, je jićh tu jen pár a já jako velice šťastný majitel ti je určitě můžu jen a jen doporučit..vlastně co ode mě také čekat když už nic jiného nenosím :)

btw: Tyto Citizeny na začátek myslím dobrá volba, tak užívej.

Veľmi dobre vyzerá pripravovaný model Leoncino, tak uvidím až sa objavia aj reálne foto a potom, kto vie... Prvé kusy majú byť vonku v Novembri.

V 15. 7. 2014 v 15:52, gougy napsal:

Skvělý start s Promasterama :clap:

...a jestli si myslíš, že nejsi nakažený, lžeš  sám sobě :lol2:

Ďakujem, snáď mi tá lož ale aspoň chvilku vydrží.  :tongue_ss:

Odesláno

Samozrejme palec nahor hlavne pre Citizen Promaster. Výborný výber funkciami nabušeného modelu. Dokonca sa mi pri tvojej farebnej variácii ciferníka vidí, že sú aj na fotke prehľadnejšie. Rozumej tak, že čierna verzia na fotke vytvára preplnenosť, no v reále to tak nevadí.

Odesláno (upraveno)
  V 15. 7. 2014 v 20:42, zino napsal:

Vždyť už jsi tady, už jseš v tom a navíc jsi to potvrdil výbornou volbou spolehlivých hodinek na každý den  :smile_anim: teď už si jich jen užívej :cheers:

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno
  V 15. 7. 2014 v 20:42, zino napsal:

Veľmi dobre vyzerá pripravovaný model Leoncino, tak uvidím až sa objavia aj reálne foto a potom, kto vie... Prvé kusy majú byť vonku v Novembri.

Ty mě ani nějak extra neberou, ujíždím na Moana Pacific chrono, ale ty už nejsou :crying_anim:

Odesláno

Toho ciferníka som sa trochu bál aj ja, ale naživo je to v pohode a tým, že ručičky sú biele (skôr do zelena trochu), tak je to v pohode vidieť a odčítanie času nerobí problém.

V 16. 7. 2014 v 7:10, Bells napsal:

Ty mě ani nějak extra neberou, ujíždím na Moana Pacific chrono, ale ty už nejsou :crying_anim:

Áno, tie sú výborné. Majú krásny priehľad na strojček.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...