Jump to content

Recommended Posts

Posted

čaute :)

netrpělivě čekám na narození synka a plánuji manželce místo obligátních šperků pořídit šperk na zápěstí :). Moje představa je něco nadčasového, určitě bez chrona a max 40mm, ideálně 39...

koukal jsem na expolrery I v 39mm, případně 40mm Pamy, ale nevím... napadá vás něco? momentálně střídá bondovky mid size a Galactic 36mm od breitlingu.... 

určitě automaty a cena kolem 100...

Díky moc :)

Daniel

Posted

Hele, jestli půjdeš k porodu, dám ti jednu radu: až se bude blížit grandfinále, nečum se přímo do krbu, stoupni si manželce pěkně za hlavu, chytni ji za ruku, zhluboka dýchej a bude to v klidu...

Posted

Hele, jestli půjdeš k porodu, dám ti jednu radu: až se bude blížit grandfinále, nečum se přímo do krbu, stoupni si manželce pěkně za hlavu, chytni ji za ruku, zhluboka dýchej a bude to v klidu...

jsi nějakej zběhlej, ne? :D

Posted

jsi nějakej zběhlej, ne? :D

Já už mám svý odrozený, navíc tyhle rady se u nás předávají z generace na generaci ;-)

Posted

tak to jo, jak je to ozkoušený, tak je to v suchu :D

Já už mám svý odrozený, navíc tyhle rady se u nás předávají z generace na generaci ;-)

• 1 month later...
Posted

tak to vyhrály  R116200 s modrým cifrem na oyster.... na to, jak vždycky říkala, že jsou R vošklivý, tak je s nima náááramně spokojená :)

Posted (edited)

Fotečka na ženské ručce by nebyla?Jinak gratuluju k potomkovi /nevím jestli kluk či holka/.

Edited by bohus76
Posted

je to kluk.... Honzík :) pozítří mu už bude měsíc, je až neuvěřitelný jak to letí :) manželka pro wristshoty nemá moc pochopení-koneckonů ani pro chrnmg, ale jakmile se zítra vrátí do brna, tak něco nafotím :)

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Dovolim si obnovit toto vlakno, protoze resim podobny orisek.

Narodi se mala princezna a te velke chci dat neco poradneho na zapesti.

Jen budget je cca do 50tis. Styl asi podobny, nicmene u nas muzou byt i chrona. A-la Potapky ideal, jen ne bondovky.

Velikost minimalne 36 - idealne blize k 40mm

Z tech ne/dostupnych se libi - Chanel J12, Tag Heuer Formula 1, Dior Christal, Rolex Sub

Nejake napady? Diky moc.

EDIT: mela by to byt zvucnejsi znacka - tj hodinky na efekt , nikoliv na leceni chronomagorismu

EDIT2: a kdyz to budou quartz, tak se nikdo zlobit nebude. Myslim, ze spis naopak ;-)

PS - moje misto u porodu uz znam

Edited by tic-tac