Denjl Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 čaute netrpělivě čekám na narození synka a plánuji manželce místo obligátních šperků pořídit šperk na zápěstí . Moje představa je něco nadčasového, určitě bez chrona a max 40mm, ideálně 39... koukal jsem na expolrery I v 39mm, případně 40mm Pamy, ale nevím... napadá vás něco? momentálně střídá bondovky mid size a Galactic 36mm od breitlingu.... určitě automaty a cena kolem 100... Díky moc Daniel
sibirnaya Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 https://www.chrono24.de/rolex/rolex-datejust-36mm-ref116200--id2589295.htm?id=2589295&picnum=3&tab=details
Mirek Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Hele, jestli půjdeš k porodu, dám ti jednu radu: až se bude blížit grandfinále, nečum se přímo do krbu, stoupni si manželce pěkně za hlavu, chytni ji za ruku, zhluboka dýchej a bude to v klidu...
Denjl Odesláno 18. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Hele, jestli půjdeš k porodu, dám ti jednu radu: až se bude blížit grandfinále, nečum se přímo do krbu, stoupni si manželce pěkně za hlavu, chytni ji za ruku, zhluboka dýchej a bude to v klidu...jsi nějakej zběhlej, ne?
Denjl Odesláno 18. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2014 no hlavněa, aby nerodila v den srazu
Mirek Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 jsi nějakej zběhlej, ne? Já už mám svý odrozený, navíc tyhle rady se u nás předávají z generace na generaci ;-)
Denjl Odesláno 18. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2014 tak to jo, jak je to ozkoušený, tak je to v suchu Já už mám svý odrozený, navíc tyhle rady se u nás předávají z generace na generaci ;-)
Denjl Odesláno 23. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 tak to vyhrály R116200 s modrým cifrem na oyster.... na to, jak vždycky říkala, že jsou R vošklivý, tak je s nima náááramně spokojená
bohus76 Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 (upraveno) Fotečka na ženské ručce by nebyla?Jinak gratuluju k potomkovi /nevím jestli kluk či holka/. Upraveno 23. srpna 2014 uživatelem bohus76
Denjl Odesláno 23. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2014 je to kluk.... Honzík pozítří mu už bude měsíc, je až neuvěřitelný jak to letí manželka pro wristshoty nemá moc pochopení-koneckonů ani pro chrnmg, ale jakmile se zítra vrátí do brna, tak něco nafotím
tic-tac Odesláno 14. září 2014 Nahlásit Odesláno 14. září 2014 (upraveno) Dovolim si obnovit toto vlakno, protoze resim podobny orisek. Narodi se mala princezna a te velke chci dat neco poradneho na zapesti.Jen budget je cca do 50tis. Styl asi podobny, nicmene u nas muzou byt i chrona. A-la Potapky ideal, jen ne bondovky.Velikost minimalne 36 - idealne blize k 40mmZ tech ne/dostupnych se libi - Chanel J12, Tag Heuer Formula 1, Dior Christal, Rolex Sub Nejake napady? Diky moc. EDIT: mela by to byt zvucnejsi znacka - tj hodinky na efekt , nikoliv na leceni chronomagorismuEDIT2: a kdyz to budou quartz, tak se nikdo zlobit nebude. Myslim, ze spis naopak ;-) PS - moje misto u porodu uz znam Upraveno 14. září 2014 uživatelem tic-tac
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se