Jump to content

Longines Heritage Avigation

Recommended Posts

Posted (edited)

Nějak se mi už začínají zajídat věčný historický vykopávky. Ne že by se mi nelíbily, ale nějak víc tíhnu k těm historickým kouskům s reálným příběhem. Myslím,nejsem si jist, ale tento model byl představen v loňském nebo dokonce předloňském roce. To nám Longines nepředvede něco lepšího? Asi ne při pohledu na poslední hydroconquesty. Věřím, že v tom má prsty celá group, která drží značky ve svém segmentu.

Edited by Daemonultimate
Posted

Tak nějak to asi opravdu bude......

V sobotu jsem se díval v hodinářství na ty hydroconquesty kde měli vedle sebe ty staré a "nové" - neuvěřitelné jak může někdo tak pěkné potápky podělat :axehead:

Posted

Opravdu mají 44 mm ?

Když se líp nafotí, nevypadají vůbec špatně. Moje původní kritika byla namířena obecněji než k jednomu modelu, Longines je značka co mě zajímá, ( kdo mě zná, ví o mém zájmu o jejich modely více ) , parádní hodinařina za ještě ,,dostupnou" cenu.

longines-heritage-avigation-1949-watch.j

http://www.watchalyzer.com/longines-watches/heritage-collection/longines-heritage-avigation-1949-watch/

Longines_Avigation.jpg

http://www.acejewelers.com/en/blog/2013/12/longines-heritage-avigation-l28314532/

Posted

velmi prijemne hodinky, nazivo posobia o kus sportovejsim dojmom ako by sa zdalo z fotiek ze ide o elegantne hodinky len smrncnute cervenou... zhliadol som ich aj v jednej zalozni za 1000? :)

Posted

Jsou super! Všechno mi na nich sedí, jsou hezky vyvážené.

K Hydroconquestům bych je bral do páru.

• 1 month later...
Posted

Můžete mi někdo ukázat, kde jste viděli model bez data?? Mě se zdá, že neexistuje..:)

• 5 weeks later...
Posted

Ale běž si je nejdřív vyzkoušet, ty nožky jsou brutální. Musím na ně nechat udělat pořádnej řemen, ten jejich je pro smích...

• 1 month later...
Posted

Byl jsem si je vyzkoušet v Koscomu. Naživo vypadají skvěle a stejně tak sedí na ruce. Přítomnost datumky jen vítám.