kloubik Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 (upraveno) Ano, fotky bohuzel spise jen dokumentacni.... Ze vsech Nomos me ale asi nejvic nadchnul model Club...priznam se, ze drive jsem Nomosu spise fandil proto ze delaji inhousy, ale kdyz jsem dal na ruku poprve model Club, okamzite jsem se zamiloval. Klidne bych si je dokazal predstavit jako moje jedine hodinky: Upraveno 18. července 2014 uživatelem kloubik
Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Club jsem zaregistroval, když je měl Tada. To jsou hodinky, o kterých by se dalo říct, že se maličko, malilinko vymykají z rodiny NOMOS, jsou výraznější a to díky ručkám, které z nich dělají takové veselejší hodinky. Omlouvám se za takový laciný postřeh.
Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Kloubiku, nevíš, prosím, cenu blue Atlantic ?
IzTaPa Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 http://www.nomos-store.com/en/Watches/Model-series/Ahoi/2,800 - 3,200 euro (stejna cena za oboje) na chrono24 jsou funglovky za 2,100 +, modre (asi proto, ze je to novinka) o neco vyse...
Návštěvník Snow Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Aha. Díky. Na stránkách jsem nikdy nebyl, nevěděl jsem, že je možnost z nich rovnou objednat. To je hezké.
IzTaPa Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Aha. Díky. Na stránkách jsem nikdy nebyl, nevěděl jsem, že je možnost z nich rovnou objednat. To je hezké. myslim, ze jen absolutni fanatik by objednaval za jejich retail ceny kolem ahoi jsem hodne dlouho nakracoval, ale nakonec jsem se zalekl velikosti - maji sice 40mm, ale diky velikosti cifru pusobi (alespon na me) jako mnohem vetsi...
kloubik Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 V US je oficiální cena $4,060 bez datumu, $4,660 s datumem.
Návštěvník Snow Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Odesláno 19. července 2014 (upraveno) myslim, ze jen absolutni fanatik by objednaval za jejich retail ceny Já nevím , nemám přehled. Až donedávna jsem se o NOMOS vůbec nezajímal, pouze jsem registroval model Ahoi, ale ne zase tak, že bych ho musel mít. Tím neříkám, že bych musel mít Atlantic, vždyť je tolik krásných hodinek. Koneckonců vždyť teď mám v zaměřovači úplně jiné hodinky. Nejsou to vůbec žádné HH, dokonce ani letošní model a navíc jsou tak zvláštně ošklivé a zbytečné, že jsem pevně přesvědčen, že je na fóru nikdo ve svém sbírce nemá. Edit - oprava příspěvku, zaseklá klávesnice Upraveno 19. července 2014 uživatelem Snow
diadass Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 Ty Metra jsou podle mě absolutně boží!
cigi Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Odesláno 16. září 2014 (upraveno) Tak ta metra bych si tedy také s dovolení jedny vybral - nádherný pouzdro, neotřelý ciferník, velká datumka, přesvědčivý celek. Upraveno 16. září 2014 uživatelem cigi
ondralbc Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 Za me Ahoi Atlantik Datum. Nadherna, ten musim mit, v listopadu letim do Hannoveru tak je tam okouknu.
blackhead Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 Zajed si na Viennatime, Nomos tam loni vystavoval, paradni hodinky. http://www.viennatime.at/ Za me Ahoi Atlantik Datum. Nadherna, ten musim mit, v listopadu letim do Hannoveru tak je tam okouknu.
stenek Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Prátele, navstívil jsem letos v kvetnu mestecko Glasshutte a cítil jsem se jako v sedmém hodinárském nebi. Jeden ze zakladatelu Nomosu je bývaly ucen a pozdejsi zamestnanec DDR koncernu Ruhla. Fabrika se nachází v bitelné budove starého nádrazí, kde moderní lec tezké obrábecí NC automaty spocívají na stabilní lité podlaze. Vývoj se docasne nachází v malém drázním domku. Pri prohlídce je dovoleno fotografovat. Fantazie! Príjemná a vedomostmi nabitá pruvodkyne vyprávi o minulosti i socasném dení v Nomosu. Museli investovat pres 11 milionu Euro na vývoj a montáz vlastníhoi vestavného kroku aby se tak zbavili Damoklova mece - závislosti na Swatch Group. Vestaný krok se vyrábí a sestavuje v bývalé výrobne chronometru asi 500 m od nádrazí. I tam jme mohli sledovat celý výrobní proces ovsem bez focení. Hodinky Nomos prevázne oslovují mladsí zákazníky, kterí mají zájem o poctivé mechanické hodinky v prijatelné cenové skupine - od 1000 Euro.
Leclerc Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Pěkné shrnutí návštěvy.A když se mohlo při prohlídce fotografovat, nějakou fotografii nemáš?
cigi Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 (upraveno) to si musíš, snow, myslím nomosky koupit, abys po rozuměl radosti majitelů . Upraveno 24. října 2014 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se