MNP Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna (upraveno) Barevně mi to fakt sedne Upraveno 25. srpna uživatelem MNP 1 2
DarylVanHorne Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Včera jsem konečně udělala foto, které mohu dát i sem. Géčka jsou na toto super volba Tak snad sem budu přispívat častěji 2
STRKKT Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Dnes rychlá pětistovka dlouhá + krátká, základní drily za pohybu. Co mě vyhodili z kostela mám v neděli dopoledne čas i na toto. 1 1
STRKKT Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Díky. Ještě bych tam mohl mít "Sběrač raněných", což jsem byl, mimo jiných nesmyslů, v rámci ZVS. Ale dnešní úrověň výcviku je na úplně jiné úrovni.
Jirikry Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října (upraveno) myslim, že jim to sluší IMG_4243.HEIC Upraveno 2. října uživatelem Jirikry
STRKKT Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října Balím se do lesa. Medvěda asi nepotkám, ale prasata jsou celkem očekávatelným bonusem. 1
DarylVanHorne Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu Včera u kamaráda trénink na zkoušku. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se