huhu4d Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Dnesni pomocnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Sinn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 SinnPovedená dvojka Cegy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Povedená dvojka Cegy .Dik. Je to na takove to domaci noseni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Umak a sd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Nomos weltzeit a swissbianco alox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Popravde, predchadzajuca kombinacia je lepsia ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Verim, uplne z ineho sudka. Snad to bude viac po chuti teraz.Sbcm023 a para2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Nomos weltzeit a swissbianco aloxuploadfromtaptalk1419930099352.jpgA mne se to libi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 MekGajvr stajl. Nebo jak se jmenoval ten s tim nozikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2015 No nafot nam tu nieco pekne k tym gmtckam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Mužů se zeptat, z jakého materiálu je ta čepel? Je to nitinol60 bo elmax? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Hnusná fotka pěkných věcí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Mužů se zeptat, z jakého materiálu je ta čepel? Je to nitinol60 bo elmax?Je to elmax, na nitinol nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Hnusná fotka pěkných věcí...Za mna ok, podarene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Tak aj ja nieco prihodim - nova posila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 to: huhu4d Ptám se z důvodu, že pokud by to byl Nitinol60, rád bych si poslechl něco z vlastní (Tvé) zkušenosti, o tomto "super" materiálu. Abys mi rozuměl, na jednom zahraničním fóru je totiž tento materiál považován za něco zcela výjimečného, co vše ostatní (údajně) odsouvá na druhou kolej. Pokaždé tam, v příslušném vlákně, o tomto materiálu vznikl pořádný flame, zejména pokud se někdo snažil zpochybnit materiálové vlastnosti čepele. Nikde totiž nejsou žádné obrázky/videa z testování, co ty nože vydrží. Majitelé a skalní fanoušci značky tvrdí, že jsou to nezničitelné super nože, ale k testování ho nikdo nikdy půjčit nechtěl, což samo o sobě něco vypovídá, takže proto jsem se ptal. Jinak, já bych za "jitrnici, kterou svět neviděl", taky nedal 2.700 EUR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Tak aj ja nieco prihodim - nova posila Kurnik.skade si ho zohnal? Na westona si brusim zuby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 to: huhu4d Ptám se z důvodu, že pokud by to byl Nitinol60, rád bych si poslechl něco z vlastní (Tvé) zkušenosti, o tomto "super" materiálu. Abys mi rozuměl, na jednom zahraničním fóru je totiž tento materiál považován za něco zcela výjimečného, co vše ostatní (údajně) odsouvá na druhou kolej. Pokaždé tam, v příslušném vlákně, o tomto materiálu vznikl pořádný flame, zejména pokud se někdo snažil zpochybnit materiálové vlastnosti čepele. Nikde totiž nejsou žádné obrázky/videa z testování, co ty nože vydrží. Majitelé a skalní fanoušci značky tvrdí, že jsou to nezničitelné super nože, ale k testování ho nikdo nikdy půjčit nechtěl, což samo o sobě něco vypovídá, takže proto jsem se ptal. Jinak, já bych za "jitrnici, kterou svět neviděl", taky nedal 2.700 EUR.Na slovenskom fore vyvolava dana tema takisto flame je to hlavne pristupom a marketingom predajcu sameho. Ja som spokojny s elmaxom, noz je vynikajuco spracovany a chodi uplne hladko, lepsie ako sebenza. Rezivost je vynikajuca. Ak vsak vezmes do uvahy pouzite materialy a cenu noza tak ako analogia vylezu hodinky od iwc s eta strojcekmi s astronomickymi cenami. Ja som s nozom maximalne spokojny ale nepovazujem ho za najlepsi noz na svete. Mal som mozno mat v ruke nitinol verziu s titanovymi ruckami a skoro som si sadol na rit ako bol ten noz pefektne spracovany. Avsak cena je niekde inde a pokial to fakt nepotrebujem k svojej praci tak mi to pride zbytocne vela. Kazdopadne ak by si chcel elmaxu verziu neurobis zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se