huhu4d Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Ja dnes takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 dnesna vybava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Ja dnes takto...uploadfromtaptalk1421250843822.jpgten mam v hladaciku, nadherne spracovany monoblok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 ten mam v hladaciku, nadherne spracovany monoblokPre mna idealne mestske edc. Mala sebenza je pre mna mala a velka je uz zase velka a strasi ludi. Toto je aky zlaty stred a spracovanie a materialy su na urovni. Lionsteel su moji favoriti zo seriovej vyroby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Tak aj ja nieco prihodim - nova posila Tak tu Bessy ti závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Pre mna idealne mestske edc. Mala sebenza je pre mna mala a velka je uz zase velka a strasi ludi. Toto je aky zlaty stred a spracovanie a materialy su na urovni. Lionsteel su moji favoriti zo seriovej vyrobyMinuly tyzden som sa vybavil Lionsteel TM1, skusal som aj SR-1 ale kvalitou spracovania a sposobom otvarania na mna TM1 zaposobila ovela lepsie.SR-1 sa otvaral takmer sam vahou cepele, predajca nieco zmienoval, ze je to castejsi "problem" lionsteel, ako je to s TS-1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Mal som sr2 a nosil ju a ked som poskakoval a behal tak sa mi sr2 otvorila vo vrecku. To bolo nemile. Pri ts1 sa mi to nestalo ta drzi perfektne. Tm1 sa mi paci ale ten backlock sa mi tam velmi nehodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Bessynu som zohnal cez knife - od Tylera.. Jedna sa ale o verziu small, takze zavrena je kusok vacsia ako mala sebenza a cepel ma ako Paramili2.. Zatial som s nou max spokojny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 No nafot nam tu nieco pekne k tym gmtckam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2015 Tak som si zaobstaral prvu lepsiu kudlu. Trochu socka EDC od Ka-baru, no mam z neho fakt radost. Reze jak dabel Tu su spolu, tooly vedla seba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 moje nedeľné kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 To sú hodinky ako z filmu MiB. Nerobíš u nich ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2015 Plyn a Heuer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2015 R a S&W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Gransfors bruk a sd16600 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Milan Mozolic a IWC Aquatimer 2000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 (upraveno) Myslel jsem, že tu bude víc střelných zbraní Tak třeba tohle. Až dorazí nové hodinky, přidám s jinou zbraní EDIT: Oris Aquis 43mm, Smith and Wesson model 37 (Air-weight od modelu 36) Upraveno 14. února 2015 uživatelem solidus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Já dnes "oťukávačku" s tímto fešákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2015 Dnes som mal naladu na vacsi noz.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se