kloubik Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Je mi jasne, ze zajem o PVD asi bude hodne okrajovy, vetsina lidi tady se toho bude bat, ale nebyl by zajem udelat si nejakou PVD limitku? Napadlo me treba vyjit z jiz nevyrabeneho modelu Sinn 657 S...idealni rozmer 41 mm, stezejky 20mm, lehce jsem upravil cifernik, nebo 656 S bez lunety, velikost 38,5 mm. Strojek quartz nebo mechanika, to by asi bylo vicemene jedno. Kdo ma zajem, piste svoje navrhy, komentare nebo klidne nahodte nejakou ilustraci!
People Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Preco nie? Pvd s quartzom od fossilu za 5000kc. Sinn je bez sance.
Tomas_2002 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Udělal bych limitku z tohoto :-) Verze "Bloody Mars" s červenými čísly :-)
Micey Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Já teda PVD nerad, nicméně vzpomněl jsem si, když vidim ten Sinn.. Jak dopadla onehdá ta limitka, jak se tu řešila? Se super quartzem tuším, tooly..?
emef Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Bez tý lunety je to bomba. Takovej temnej černej rytíř. Jsem PVDčko ještě neměl, tak třeba by mě to mohlo chytnout. I když teda spíš teď přemejšlim nad černym Damaskem. Podstatná bude cena.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.