vito Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Já nevím, co máte pořád tak zásadního proti Timexům. Mám jedny diversky, velké, masivní a těžké, s Indiglo podsvícením. Nevím přesně jaký typ. Mám je dlouho a slouží bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 V zásedě proti nim nic nemám(e). Plno lidem jistě dobře slouží stejně jako tobě, ale prostě na ruku prezidenta jakékoliv země natož USA se nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2007 Z tohoto pohledu asi ano. Pokud chce propagovat americké značky proč ne, ale asi by je měl střídat i s něčím jiným. Já střídám taky asi patery podle příležitosti, nálady a potřeby, a to nejsem prezident ničeho. Tohle ovšem dělá naprostá většina zde přítomných. Jak je mezi námi všeobecně známo, jedny hodinky naprosto nemůžou stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se