diadass Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Otázka je vždy ten servis, generálka Primera je 650 CHF dle oficiálních stránek. To je už docela pálka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 (upraveno) Aha, hned na to mrknu. Tak v tom případě s GP asi nic.Moje chyba v těch manuálech by měla být Lemania, čili to co je v Moonech. Jen v automatech je ta ETA + Chrono Modul. Upraveno 23. července 2014 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Být tebou tak se také podívám na model Primero HW, je to následnovník Prime, ale asi ho znáš. Tak jsem teď přeletěl chrono24 a PrimeroHW tam jsou jedny pod 50K, ale jsou na tahu a s černým cifrem - a já si říkal, že když mám LLD, tak jako oblekovky bych byl spíš pro bílý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Pardon, špatný odkaz. Správný zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 (upraveno) Tak jsem teď přeletěl chrono24 a PrimeroHW tam jsou jedny pod 50K, ale jsou na tahu a s černým cifrem - a já si říkal, že když mám LLD, tak jako oblekovky bych byl spíš pro bílý... Ještě jsou bílá HW:http://i218.photobucket.com/albums/cc197/drster/IMG_0597.jpg Každopádně původní Prime jsou více oblekové. Upraveno 23. července 2014 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Ještě jsou bílá HW:http://i218.photobucket.com/albums/cc197/drster/IMG_0597.jpg Každopádně původní Prime jsou více oblekové. Souhlasím. Prime jsou, zdá se mi, rozhodně elegantnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Ještě jedna věc: nějak se mi nedaří zjistit, jestli ty Primy mají safír, nebo minerální sklo. Neví to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Minerál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diadass Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Minerál. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se