Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to jenom důkaz toho, že používat translator k vytvoření vlákna bez znalosti základního technického názvosloví je prakticky nemožné. Bludy, které vzniknou jsou spíše pro zasmání a v tomto případě se ještě kombinují s nesmysly ve vlastním článku. Snahu jsem ale i tak ocenil. Čekal jsem oprávněnou kritiku, která toto vlákno uvede v život více, než by dokázalo vlákno z překladatelského i odborného hlediska bezchybné.

Odesláno

Je to jenom důkaz toho, že používat translator k vytvoření vlákna bez znalosti základního technického názvosloví je prakticky nemožné. Bludy, které vzniknou jsou spíše pro zasmání a v tomto případě se ještě kombinují s nesmysly ve vlastním článku. Snahu jsem ale i tak ocenil. Čekal jsem oprávněnou kritiku, která toto vlákno uvede v život více, než by dokázalo vlákno z překladatelského i odborného hlediska bezchybné.

dělal jsem to v praci a nemel jsem na to moc casu. Translator jsem nepouzil ani jendou. Bohuzel vyrazy pro hodnkovy svet neznam ani v cestine (proto jsem taky tady, aby jsem se o tom neco dozvedel). Rozhodne jsem svym prekladem nechtel jakkoliv snizit hodnotu tohoto fora. Pripravuji dalsi clanek a dam si pozor, aby to stalo za to. Tentokrat neco o historii Breitling a primo ze stranek Breitling.

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak se těším, jinak někde na fóru je rozpracovanej hodinářskej slovník, ale nevzpomenu si kde, ani vyhledávání v telefonu mi to zrovna neulehčí. Jestli používáš translátor je každýmu fuk, zrovna včera mi přivodil záchvat smíchu, kdy z němčiny přeložil v dlouhém textu šroubovací korunky jako korunky v háji. Co se člověk nedozví :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

4. Breitling for Bentley Mulliner Tourbillon - už chápu, co se snaží laciné čínské kopie napodobit :D 

Odesláno

Fakt jsem myslel, že si to vymysleli pro parádu :D Jsou pěkné, co na plat, ale já bych si je asi za tu cenu nekoupil. :/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...