Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Pred par dny jsem si poridil tyhle vintage Glashutte

http://hodinky.highenergy.cz/foto/glashutte_a_hamilton/

Chtel bych jim doprat nejaky kvalitnejsi pasek, ale nejak nevim, co by se k nim hodilo. Urcite cerny kozeny. Napada vas nejaky vhodny? Roztec mezi nozickama je 20mm. Diky

Sorry, že plevelím, ale nedá mi to se nezeptat.

V poslední době se mi hodně líbí přesně ten model X-windů, který si pěkně vyfotil.

Kde si x-windy pořídil a pokuď to není tajné i za kolik?

Pokuď jde o řemen, já bych to taky viděl na carbon s nějakým pěkným prošitím.

Odesláno

Diky za napady. Carbon urcite nechci - prijde mi, ze je na tyhle vintage hodinky prilis moderni. Radsi bych nejakou kuzi...

to kubson: Na Hirsche se podivam.

btw.: Sirka pasku se bere podle vzdalenosti mezi "nozickama", kde bude uchycenej? Tzn. kdyz namerim 20mm, tak beru 20mm nebo se pocita s nejakou toleranci?

Odesláno
Sorry, že plevelím, ale nedá mi to se nezeptat.

V poslední době se mi hodně líbí přesně ten model X-windů, který si pěkně vyfotil.

Kde si x-windy pořídil a pokuď to není tajné i za kolik?

Pokuď jde o řemen, já bych to taky viděl na carbon s nějakým pěkným prošitím.

Hamiltony byli osobne koupen v kamennym obchode v US a privezeny. Se vsim vsudy me vysly na nejakych 17t. Urcite se daji koupit i levneji pres ebay, ale mam s tim spatne zkusenosti. Tri lidi co znam si je (Jazzmaster, Regatta a jeste jedny co z hlavy nevim nazev) ted objednavali:

- v jednom pripade prislo kompletni baleni, ale na hranicich dovymerili clo a dph. A spolu s postovnym s pojistenim a dalsima vecma ta cena hodne narostla.

- dalsi prisly bez dovymereni dph a cla , ale chybely jakykoliv papiry k zaruce a paragon (a prodejce ho pry neni schopny poslat dodatecne), takze mam kamarad pekyn regaty, ale bez zaruky

- a v dalsim pripade prislo baleni bez zaruky a jeste bylo dovymereny clo, takze uplne naprd

Osobne bych doporucil kupovat klidne pres net, ale v ramci evropy. Sice je to o neco drazsi, ale kazdopadne je tam vetsi jistota. U nas je maji cca za 34t, takze uplne mimo.

Odesláno (upraveno)
Hamiltony byli osobne koupen v kamennym obchode v US a privezeny. Se vsim vsudy me vysly na nejakych 17t. Urcite se daji koupit i levneji pres ebay, ale mam s tim spatne zkusenosti. Tri lidi co znam si je (Jazzmaster, Regatta a jeste jedny co z hlavy nevim nazev) ted objednavali:

- v jednom pripade prislo kompletni baleni, ale na hranicich dovymerili clo a dph. A spolu s postovnym s pojistenim a dalsima vecma ta cena hodne narostla.

- dalsi prisly bez dovymereni dph a cla , ale chybely jakykoliv papiry k zaruce a paragon (a prodejce ho pry neni schopny poslat dodatecne), takze mam kamarad pekyn regaty, ale bez zaruky

- a v dalsim pripade prislo baleni bez zaruky a jeste bylo dovymereny clo, takze uplne naprd

Osobne bych doporucil kupovat klidne pres net, ale v ramci evropy. Sice je to o neco drazsi, ale kazdopadne je tam vetsi jistota. U nas je maji cca za 34t, takze uplne mimo.

Díky za zevrubnou a vyčerpávajícií odpověď.

Já právě řeším to, cos popisoval. Riziko cla+dph, to bych rád eliminoval, tak sháním někoho, kdo pojede do států a hodinky by mi přivezl. Vloni jsem z netu (www.watchzworld.com) pořídil Tissoty PRS 516 a bez problémů - bez cla, teď kluci celníci přitvrdili trošku hru. Váhám mezi jazzmastery a těmi X-windy. Je to otázka peněz, kterých není nidkdy dost. Uvidím.

Upraveno uživatelem marosh

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...