Tower Of Power Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 (upraveno) V te cerne barve opravdu velmi vkusne. Je to asi jedina barva, v niz se mi novy model libi. Tak at ti par mesicu vydrzi:) Upraveno 28. července 2014 uživatelem Tower Of Power
ondralbc Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Gratuluju, zaloz chlubíci vlákno
JarynK Odesláno 28. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Chlubící vlákno budu muset tedy asi založit zkusím pořídit pořádné foto.Doufám že mi vydrží více jak pár měsíců, vždyť rozhoupání ke koupi mi trvalo pomalu rok jsem prostě KONZERVA.
McMac Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Ahoj, velká gratulace. Já to mám s rozhodováním podobné :-) Chtěl jsem se zeptat, který model je nový a který starý. Mě se totiž hrozně líbí ten model co máš, ale která má jen číslice 12, 9, 6, 3 .... Tak abych to neprošvihl :-) Díky, Mac
Toblin Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Tzv. novy model ma na ciferniku vsechny cislice. Myslim, ze aktualne jsou dostupne bez problemu obe varianty. Joukni na web Longines.
Toblin Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Poznamka - zajimave Tagy v prodejnim vlakne:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75129-tag-heuer-aquaracer-500m-automatic/&do=findComment&comment=1214886
mrcoudy Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Jsou parádní a na ruce vypadaj super. Gratuluji k výběru
siwi Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Gratuluju, dobře jsi vybral. S LHC budeš spokojený. Škoda, že jsem tohle vlákno objevil až nyní. Kde jsi pro ně nakonec byl? Jen pro úplnost dodám, že výhradním obchodním zástupcem Longines pro ČR je hodinářství Bechyně. Pokud jsi je tedy kupoval tam, máš je z první ruky
McMac Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 V 11. 8. 2014 v 12:12, Toblin napsal: Tzv. novy model ma na ciferniku vsechny cislice. Myslim, ze aktualne jsou dostupne bez problemu obe varianty. Joukni na web Longines. Díky moc! Tak to abych teda pospíšil! Mě se ten nový totiž dost nelíbí :-( Resp. nevím co bych si koupil jako náhradu (Tagy jsou pak 2x tak drahý a nevím zda tam je v kvalitě moc velký rozdíl) Mac
siwi Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 V 19. 8. 2014 v 9:23, McMac napsal: Díky moc! Tak to abych teda pospíšil! Mě se ten nový totiž dost nelíbí :-( Resp. nevím co bych si koupil jako náhradu (Tagy jsou pak 2x tak drahý a nevím zda tam je v kvalitě moc velký rozdíl) Mac Jak jsem psal výše, zajdi k Bechyněmu, tam ještě mají obě varianty.
McMac Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) V 19. 8. 2014 v 9:32, siwi napsal: Jak jsem psal výše, zajdi k Bechyněmu, tam ještě mají obě varianty. Díky Siwi, já vím. Jedny jsem viděl i v Koscomu, ale nejsem ještě 100% rozhodnutý. Jsou to mý favority, ale nerad bych nákup takovýchto (mé první automaty a nejdražší hodinky co pár let budu mít) hodinek uspěchal :-) Mac EDIT: myslel jsem na nákup tak během třeba půl roku... Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem McMac
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se