Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

V te cerne barve opravdu velmi vkusne. Je to asi jedina barva, v niz se mi novy model libi. Tak at ti par mesicu vydrzi:)

Upraveno uživatelem Tower Of Power
Odesláno

Chlubící vlákno budu muset tedy asi založit :) zkusím pořídit pořádné foto.

Doufám že mi vydrží více jak pár měsíců, vždyť rozhoupání ke koupi mi trvalo pomalu rok :rolleyes:  jsem prostě KONZERVA.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, velká gratulace. Já to mám s rozhodováním podobné :-) 

Chtěl jsem se zeptat, který model je nový a který starý. Mě se totiž hrozně líbí ten model co máš, ale která má jen číslice 12, 9, 6, 3 .... Tak abych to neprošvihl :-)

Díky,

Mac

Odesláno

Gratuluju, dobře jsi vybral. S LHC budeš spokojený. Škoda, že jsem tohle vlákno objevil až nyní. Kde jsi pro ně nakonec byl? Jen pro úplnost dodám, že výhradním obchodním zástupcem Longines pro ČR je hodinářství Bechyně. Pokud jsi je tedy kupoval tam, máš je z první ruky  :D

Odesláno
  V 11. 8. 2014 v 12:12, Toblin napsal:

Tzv. novy model ma na ciferniku vsechny cislice. Myslim, ze aktualne jsou dostupne bez problemu obe varianty. Joukni na web Longines.

Díky moc! Tak to abych teda pospíšil! Mě se ten nový totiž dost nelíbí :-(  Resp. nevím co bych si koupil jako náhradu (Tagy jsou pak 2x tak drahý a nevím zda tam je v kvalitě moc velký rozdíl)

Mac

Odesláno
  V 19. 8. 2014 v 9:23, McMac napsal:

Díky moc! Tak to abych teda pospíšil! Mě se ten nový totiž dost nelíbí :-(  Resp. nevím co bych si koupil jako náhradu (Tagy jsou pak 2x tak drahý a nevím zda tam je v kvalitě moc velký rozdíl)

Mac

Jak jsem psal výše, zajdi k Bechyněmu, tam ještě mají obě varianty.

Odesláno (upraveno)
  V 19. 8. 2014 v 9:32, siwi napsal:

Jak jsem psal výše, zajdi k Bechyněmu, tam ještě mají obě varianty.

Díky Siwi, já vím. Jedny jsem viděl i v Koscomu, ale nejsem ještě 100% rozhodnutý. Jsou to mý favority, ale nerad bych nákup takovýchto (mé první automaty a nejdražší hodinky co pár let budu mít) hodinek uspěchal :-)

Mac

EDIT: myslel jsem na nákup tak během třeba půl roku...

Upraveno uživatelem McMac

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...