Laudis Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Zdravím,Měl bych dotaz na někoho, kdo má zkušenosti s nákupem z portálu Rakuten.JP. Jde o to, že jsem zakoupil hodinky (Seiko SNZH63J1) následně mi prodejce dopočítal poštovné a oznámil konečnou částku, tu jsem potvrdil a zaplatil napřímo kartou. Potom ještě došel pravděpodobně potvrzovací email z portálu Rakuten, ale kompletně v japonštině(přitom prvotní email od nich byl anglicky), takže jsem si ho přeložil googlem a tak nějak pochopil, že se jedná o automaticky odesílaný email, na který není nutno odpovídat, pouze s informací o tom, že mezi mnou a prodejcem (e-shopem) probíhá transakce, o jaký zboží jde a za kolik. Dnes chci vytisknout platbu ze svýho IB a koukám, peníze zpět. Takže na celnici mám hodinky v podstatě zdarma. Prodejce si nejspíš nezažádal o strhnutí částky. Banka žádnou platbu neeviduje, na call centru mi sdělili, že mám tím pádem zboží zadara.... Otázka zní: má se odpovídat i na ten email z portálu Rakuten? To je jedinej důvod proč si myslím, že neproběhla platba. P.S.: Platbě se vyhnout nechci, to je mi proti srsti. Prodejce jsem kontaktoval mailem, proč nepotvrdil stržení peněz. Jen jestli jsem skutečně neopomněl odpovědět na ten mail portálu Rakuten a abych do příště věděl co a jak. Díky za odpověď
instant Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Moze to byt aj chyba zuctovacieho centra, nie nevyhnutne predajcu. Ja by som z toho nerobil velku komplikaciu. Predajcov kontakt mas, oznam mu to, to je vsetko co by som s tym v tejto chvili urobil. A fotky hodiniek do chlubirny
Laudis Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2014 Dobře pro Japonce, peníze nakonec dostal. Akorát teda tam byla prošvihlá ta lhůta 8 dní ke stržení peněz z účtu, to se provedlo snad až 4-5 den po tom, co mi to došlo z celnice. "Thanks for your kind inquiry.I have checked our system. Your payment was done by Credit cards.The transaction is no error at all. I assume it was done successfully.I am happy that you inform the condition of goods is good.If you have any other questions, please let us know.Best regardsMasaichi Honda"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se